NOTD - Do You speak Love?


Valahogy eddig nem nagyon kapott el úgy igazán a karácsonyi hangulat. Vártam, de valahogy hiányzott valami. Pedig egy hét múlva karácsony. Hihetetlen, hogy elrepült az idő. Ma feltettük a karácsonyi égőket, gyújtottunk egy-két gyertyát, betettük Michael Bublé karácsonyi albumát és amint lekucorodtam egy forró bögre mézeskalácsos teával a kanapéra máris átjárt a karácsony szelleme. 

A körmeimen az utóbbi időben dominálnak az ünnep színei. Nem tehetek róla, egyszerűen nem tudom megunni a piros árnyalatait arannyal és csillámokkal kombinálva. Így született ez a körömfestés is. A klasszikus Essence- Do You speak love? árnyalat mellé ismét elővettem a Claire's glitter sand lakkot (dupe: Rimmel Sparkle dust - Aurora), amit nagyon megszerettem az utóbbi hetekben.














 Ti milyen színeket használtok ebben az időszakban?


CONVERSATION

7 comments:

B. Dóri said...

Nagyon szép mani lett. :) Én karácsony környékén előszeretettel használok vöröset vagy fenyőzöldet, de főleg a csillámos lakkokat szeretem ilyenkor... ezüst és arany minden mennyiségben :)

Eleonóra said...

Elfogadnám ezeket a körmöket!:)
Sajnos én nem festhetem őket a szakmám miatt egyelőre, de remélem később dolgozhatok olyan irányzaton, ahol nekem is lehetnek ilyen szép körmeim.:)
Nagyon jó lett! :)

Réka said...

Nagyon szépséges manikűr lett :)

Anna said...

Szép lett ez a mani, nagyon kis karácsonyi hangulatú! :)

Megaera said...

Nagyon jól passzol egymáshoz ez a két szín :)

Anonymous said...

Nagyon szép manikűr lett!!! <3

Unknown said...

Próbáltad már a Crystal Nails 001-es lakkját? Ez a piros is szuper, de nekem az az IGAZI, a klasszikus piros szín. Imádom! Sokan mikor látják rajtam, megőrülnek és azonnal akarják. :D A környezetemben legalább 10 embert meghülyítettem már ezzel a lakkal, ha egyszer valamerre látod őket és van kedved, vegyél egyet, bátran ajánlom. ;-)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...