Ünnepi pillanatok

Ahogy tavaly, idén is 23-án, azaz tegnap karácsonyoztunk kettesben a párommal, ugyanis a szentestét mindketten a családjainkkal töltjük (talán jövőre vagy azután már külön fogjuk, még nem tudom). Az idei karácsony kicsit rohanósra és kaotikusra sikerült, sok idegeskedéssel, de aztán végül is minden sikerült, összehoztuk az ajándékokat, a reggelit, a vacsit, elmentünk korcsolyázni és még volt egy kis időnk pihenni is. 

A családomnak készült ajándékaim csomagolását már láthattátok instán, de azért hoztam ezekről is néhány fotót. Szerettem volna valami egyszerűt, de mégis csinosat, így egy arany-fehér csomagolópapírba burkoltam be mindent és ehhez illő piros szalagot és masnit, majd egy névvel ellátott mézeskalácsot fűztem mindegyikre.




 Valahogy idén minden mindennel passzol, ugyanis a Butlersben vett egyik kedvenc bögrém és a boohoo.com oldalról rendelt karácsonyi onesiem (egyrészes háziruha, pizsama) is tökéletesen illik a piros-fehér dekorhoz.
Szaloncukrot nem vettünk külön, ugyanis a párom a céges karácsonyon a Szamos Marcipán manufaktúrában járt, ahol saját maguk készítettek marcipán különlegességeket, így ez a néhány szem isteni finom szaloncukor került nálunk idén a fa alá.

Tavaly csak egy kis műfenyőnk volt, pedig már akkor is szerettem volna egy rendes, nagyobb fát, nekem valahogy az idézi az igazi karácsony hangulatát. Idén mindenképpen szerettem volna tehát egyet beszerezni és először igazi fenyőre gondoltam, de annyira drágák, hogy végül beadtam a derekam és vettünk egy műfenyőt. Szép, de sajnos nincs olyan igazi ünnepi illat tőle. 


Egyébként többen kérdeztétek, hogy meddig tartanak a blog- és videó bejegyzések: december 24-ig terveztem előre őket, bár blogbejegyzés van még néhány a tarsolyomban, egyelőre videóval nem készültem, így nem ígérhetek semmit, ugyanis szeretnék én is kicsit pihenni. 
Kellemes, békés karácsonyt kívánok nektek!


CONVERSATION

9 comments:

Megaera said...

Neked is boldog karácsonyt :) A képek nagyon hangulatosak, a csomagoláshoz meg emelem kalapom, nekem sosincs időm/kedvem/ügyességem ilyen szépen megcsinálni, és még kísérő ajándékot is gyártani mellé.

Unknown said...

Nagyon szép és ötletes a csomagolás!:) A fátok valami eszméletlen szép. :) Nektek a nagyon boldog karácsonyt!:)

Szöszi said...

Képek csodásak, szép karácsonyfa és csomagolás! Boldog Karácsonyt!

Fleur said...

Az onesiem nagyon tetszik, olyan cuki. Nagyon szépek vagytok, boldog karácsonyt!

Bogi Vrg said...

Nagyon szép a dekoráció és a csomagolás, az ünnepi szett is nagyon cuki! Boldog karácsonyt!

Zsófi said...

Jajj annyira cuki ez a ruha, hogy belehalok! Amikor ősszel a Lidl-ben megjelentek a hasonló egyrészes pizsamák, gyorsan egymásutánban le is csaptam kettőre - imádom őket, legjobb pizsama ever. (Az én szótáramban csak nyuszipizsama, a hasonló pizsit viselő nyuszis facebook matrica után, szabadon.) Nálunk még nem láttam ilyen háziruhát, de jövő héten Pesten leszek és némi üzletekben nézelődés is be lesz iktatva a programba, úgyhogy hátha... :)

Mia said...

Nagyon szepen csomagoltal, szeretem ezt a stilust. Mindig vadaszom a szep/vagany csomagolopapirokat. A tieidet hol vetted? Es a szalagokat?

PAncsi said...

Neked is nagyon boldog karácsonyt! :)
Gyönyörű és ötletes a csomagolás, sajnos nekem sosincs elég kreativitásom a szép csomagláshoz...
Régen mi is mindig külön töltöttük a párommal a Szentestét, 23-án együtt, aztán mindenki ment a családjához. Ma már nem így van, bár az az ára, hogy konkrétan Szenteste is utazunk...Ez sem sokkal jobb, de most azt mondogatom, hogy majd ha lesz gyerekünk, nem fogok Szenteste is egy órát autózni :)

Bree Bites said...

Great reaad thanks

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...