tag:blogger.com,1999:blog-195285968814599867.post2641483812637123470..comments2023-12-20T00:24:11.593+01:00Comments on About: Decemberi kedvencekCsipkelányhttp://www.blogger.com/profile/03750092753680883060noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-195285968814599867.post-36321360074212720512012-01-11T10:17:25.585+01:002012-01-11T10:17:25.585+01:00Köszi:) Azt hittem,hogy olvasztani is kell,mert ol...Köszi:) Azt hittem,hogy olvasztani is kell,mert olyan karamellizált színe van,de akkor kipróbálom,mert problémás a szám:S bár most a Vichy ajakápoló csodát művelt,de mindenképp megcsinálom,kösziii:)Ivcsihttps://www.blogger.com/profile/01896690029128889090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-195285968814599867.post-90568618100435364722012-01-10T00:16:39.822+01:002012-01-10T00:16:39.822+01:00Hát ez az ajakradír szenzációsan hangzik, én is va...Hát ez az ajakradír szenzációsan hangzik, én is valami kis téli süti ízesítéséhez tudom elképzelni leginkább. :):)<br />Az essence smokey eyes ecset nekem is megvan, de nekem valamiért nem vált be.:( Lehet, hogy én vagyok túlságosan béna még, nem tudom, lehet, hogy csak ki kell tapasztalnom még jobban...nekem az a tapasztalatom, hogy túlságosan "szétszórja" a szemhéjpúdert, és mivel eddig mindig csak fekete és sötét árnyalatok felvitelére használtam, ez elég bosszantó volt.:S Te mire használod?Koch-Babics Évi és Koch Lászlóhttps://www.blogger.com/profile/05497361660351392141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-195285968814599867.post-42162359512659488582012-01-09T17:03:13.793+01:002012-01-09T17:03:13.793+01:00de megenném az ajakradírodat *-*de megenném az ajakradírodat *-*Thündérkehttps://www.blogger.com/profile/07749169043040385254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-195285968814599867.post-85143110501162974692012-01-09T17:01:21.375+01:002012-01-09T17:01:21.375+01:00Ivcsi: Semmi extra, összekevertem egy kevés mézet ...Ivcsi: Semmi extra, összekevertem egy kevés mézet egy kis cukorral (hogy olyan kellemes, krémes állaga legyen), adtam hozzá tetszés szerint fahéjat, meg egy kis szerecsendiót és egy pár csepp rum aromát is. Jól zárható kupakú műanyag tartóba tettem. Kb. ennyi. Amit eddig negatívumként tapasztaltam vele, hogy "állás" közben a méz feljön a tetejére és az alján megül jobban a cukor (lehet, hogy sok mézet raktam... ilyenkor érdemes felkeverni vagy jobban belenyúlni). Rajta is hagyhatod pár percig a szádon, mert a méz nagyon jót tesz neki. Régebben kenegettem simán mézzel is a számat, de most nem birok megmaradni nyugton :) Vagy lenyalom idő előtt.Csipkelányhttps://www.blogger.com/profile/03750092753680883060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-195285968814599867.post-36992850024031497432012-01-09T16:23:03.677+01:002012-01-09T16:23:03.677+01:00erre a saját készítésú ajakradírra kíváncsi lennék...erre a saját készítésú ajakradírra kíváncsi lennék.hogy készítetted?Ivcsihttps://www.blogger.com/profile/01896690029128889090noreply@blogger.com