Eva's secret: fake lashes

A múltkori Eva Longoriaról szóló bejegyzést sokan szerettétek, ezért gondoltam összeszedek néhány inspiráló sminkfotót is róla. Bár a legtöbb fotón sajnos nem látszik a teljes smink, de azért igyekeztem. Láttam egy videót arról, amiben megkérdezik a színésznőt, hogy milyen szépségtippet ad a nézőknek és ezt válaszolta: "I have a village that does this, but my secret is always wear fake lashes." 

Általánosságban elmondható, hogy Eva a legtöbbször sötétebb, barna füstös szemet, hozzá nude vagy barackos rúzst/szájfény és nagyon szép barackos, bronzos pirosítót visel. Ritkán látni erősebb rúzzsal, pedig a vörös gyönyörű rajta. Természetesen -ahogy fent is írtam- hivatalos megjelenések alkalmával mindig visel műszempillát, hiszen a fotókon ez nagyon látványos. Szerintem a sminkes nagyon szépen hangsúlyozza a vonásait, bár ilyen szép arcot öröm lehet festeni. 













 







   


 
  
Nektek melyik a kedvenc?




CONVERSATION

7 comments:

Zitu said...

Gyönyörű nő,imádom!!:D

adrus said...

imádom én is mindenhogy:) az utolsó kép mennyire édes:)) nem tudok kedvencet választani:D

dotty said...

hogy lehet valaki ennyire gyönyörű! imádom ezt a nőt :D annyira jól áll neki az összes smink, én sem tudok választani, de szerintem nem is kell, mindenhogy szép :) és nekem még egy erősebb sminkkel is természetesnek tűnik

Petra said...

Az összes smink úgy tökéletes, ahogy van! Imádom ezt a nőt! :)

Anonymous said...

Tényleg jól áll a piros rúzs neki, de nekem ezek a barackos sminkek jobban tetszenek. De szerintem neki kb. minden jól áll :-)

Csipkelány said...

Én is imádom őt. Teljesen egyetértek veletek, neki tényleg minden jól áll. Bár láttam már róla smink nélküli fotót, szerintem nincs mit szégyellnie úgy sem :) De a külsőségeken kívül szerintem az egyik legszimpatikusabb színésznő.

Adryenn said...

Nagyon szép nő, szeretem, olyan kis kedves minden képen :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...