Planet Spa afrikai shea vajas láb- és könyökápoló krém

Ismét egy Planet Spa terméktesztet hoztam. Mégpedig az afrikai shea vajas láb- és könyökápoló krémet. Azt ígéri, hogy simábbá varázsolja a könyök és a láb durva bőrét, puhítja a őrkeményedést. A shea vaj egyébként is bőrpuhító hatású, segíti a kirepedezett bőr mielőbbi begyógyulását.



A krém a szokásos Planet Spa műanyag csavaros tetejű tégelyben érkezik. A mennyisége 75 ml.

Az illatát én nagyon szeretem, bár elég markáns és egyedi. (Mivel sosem volt valódi tiszta shea vajam, ahhoz nem tudom hasonlítani.) Állagra elég sűrű és krémes, kissé zsíros krém. Lábra mindenképp este javaslom a használatát vagy úgy, hogy utána egy meleg, puha zoknit ráhúztok. Cipőbe nem szívesen dugnám a lábamat a használata után, mert ahhoz eléggé zsíros érzést hagy maga után. Viszont az eredmény nagyon jó. Tényleg szépen puhít. Én elsősorban a lábamra szoktam használni, mert a könyökömre testápolót vagy kézkrémet kenek, de néha van, hogy ezt is rákenem. Inkább akkor tudom elképzelni ennek a használatát könyökre, ha valakinek extra száraz (pl. férfiaknak) .
Összességében elmondhatom, hogy nagyon jó kis termék ez, de úgy gondolom, hogy akinek nincs szüksége extra puhításra vagy extra ápolásra annak egy ennél olcsóbb, átlagos lábápoló is megteszi.

CONVERSATION

1 comments:

Anonymous said...

Én vettem bioboltben natúr shea vajat, annak egyáltalán nincs ilatta:)
Puszi, Anna

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...