Januári kedvencek videóval / January favourites with video



 Meghoztam a januári kedvenceimet. Elég sok olyan termék összegyűlt ebben a hónapban, amit szerettem használni és ezután is használni fogok

 Here are my favourites from January. I've been liking many items in this month and I'm still using them.



 
Az első kedvencem a DIY testradír, de ezúttal kicsit másképpen készítettem el (narancshéjjal és napraforgóolajjal, mert nem szeretem annyira az olívaolaj illatát. Egyszerre hidratál és teszi simává a bőrt. Nagyon megszerettem.

Már majdnem teljesen elhasználtam az Akneroxid krémemet. Azt hiszem ez segített kordában tartani a pattikat és szebbé tenni a bőröm.

Meglepően jól teljesített az Avon fresh hydration arckréme, ahhoz képest, hogy egy olcsó, egyszerű termék. Nem vártam tőle sokat, de végül nagyon megszerettem. Citromfüvet és uborkakivonatot tartalmaz.

Amikor beülök egy kád vízbe, mindig a Planet Spa török termálfürdő arcmaszkot teszem fel. Ez egy lemosható maszk, amit én egyébként is jobban kedvelek, mint a lehúzhatósokat. Nagyon jó, fűszeres illata van, ami télen igazán kellemes.

Kedvenc hajápolási termék ebben a hónapban az Avon argán olajas hajápoló olaja, tökéletes száraz hajvégekre.

Black Fridaykor megrendeltem végre a Sigmától az arctisztító készüléküket, mert a szállítás ingyenes volt. Három cserélhető fej van hozzá, de én legtöbbször ezt a rózsaszínt használom, mert ez a legpuhább. Nagyon puhává és egyenletessé teszi a bőrt. Plusz kaptam hozzá egy kis ajándékot egy mini tusecset formáájában (E05), amit szintén nagyon szeretek, mert precízen lehet vele dolgozni.

A szemápoláshoz két terméket használtam egymás után: az Avon solutions vibe rollerérét és utána az Avon Planet Spa kaviáros szemgélt.




First is my DIY body scrub, but last time I made it a little bit different way (with orange peel pieces and with normal sunflower oil, cos I didn't like the olive oil smell that much). This scrub makes Your skin perfectly smooth and moisturized at the same time.

I almost used up my Akneroxid acne cream, which I think helped reduce my pimples and acne and made my skin better.

I was surprised when I started to use my AVON fresh hydration face cream, because it's just a simple, quite cheap product, and I didn't really expect that it will work, but finally it did a really good job. Contains lemongrass and cucumber extract.

For bath time I've been using this Planet Spa turkish thermal face mask. After the mask has dried You should rinse thoroughly.  It has a strange, spicy smell, which I've benn liking during the winter and cold weather. Perfect for cozy spa days.

Favourite hair item was the Maroccan argan oil treatment, also from Avon. Perfect for dry ends!

On Black Friday I ordered the Cleansing and Polishing Tool from Sigma, cos they offered free shipping, so finally I got it :) I really like it. Came with three brushes, but I usually use this pink one, cos this is the softer. This tool cleanse Your skin perfectly and makes it smooth and even. With my order I got a little gift: a travel size eyeliner brush(E05), which I also really really like. You can draw a perfect winged eyeliner with it.

For my eyes I've been using two products each time: the Avon solutions vibe roller and after the Avon Planet Spa caviar eye gel



A kedvenc alapozóm ebben a hónapban a L'oreal True Match volt (Vanilla Rose). Nagyon jó a fedése, tökéletes végeredményt ad és primerrel egész nap kitart. Nagyon szeretem, hogy pumpás kiszerelésű, így nem pazarolok, csak annyit nyomok ki, amennyire tényleg szükségem van.
 
Az örök kedvenc bronzosítóm a NYC-tól a Sunny. Ez a tökéletes bronzosító: olcsó, jó minőségű, természetes, plusz egy nagy tükör is van benne!

Nagyon megszerettem a Clarins Odyssey púdert, amit Erzsitől nyertem a sminkversenyen. A csomagolása gyönyörű és igazán minőségi. A púder pedig nagyon finom por.

A legjobb korrektor, amit találtam a szemkörnyékre az Essence stay all day (Soft Beige). Nagyon jól rátapad a bőrre és egész nap a helyén marad. Külön szeretem benne, hogy úgy korrigál, hogy közben frissebbnek mutatja a szemeket.

Télen szeretem az erősebb, kicsit sötétebb pirosítókat, úgyhogy ebben a hónapban nagyon sokszor nyúltan az Avon Russetjéhez.

A kedvence szemfesték palettám a MUA Undressed palettája, amit az Urban Decay Naked-jének másaként is ismerhettek. Szóval nagyon izgatott voltam, amikor megkaptam. Nagyon szeretem ezeket a természetes árnyalatokat a hétköznapokon.

Januárban rengetegszer használtam tust, amiből a kedvencem az Essence gél tus (Midnight in Paris). Sokáig tart és a szín is szénfekete.

Nagyon szeretem a Burt's Bees ajakbalzsamokat. Szuper illatuk van és jól hidratálnak. Kár, hogy nálunk nem lehet őket megvenni. Ezt még korábban ajándékba kaptam.

Szintén megszerettem a MUA Sweet Kiss ajakbalzsamát. Ajakbalzsamnak hívják, de inkább egy hidratáló szájfényről van szó, enyhe színnel. Hasonló, mint a Sleek pout polish. Ugyan nincs erős színe, de szeretem, ahogy az ajkaimon mutat, úgyhogy a legutóbbi MUA rendelésnél megrendeltem a többi árnyalatot is.

A kedvence szempillaspirálom jelenleg az Esteé Lauder Sumptous Extreme (Black), amit még a Pixiboxban kaptam. Hatalmas keféje van, ahhoz képest, milyen kis picike ez a kiszerelés. Nagyon jól meghosszabbítja és szétválasztja a pillákat.




Favorite foundation of the month was the L'oreal Ture Match Foundation in Vanilla Rose. Gives me good coverage and a flawless finish, and with primer it lasts all day long. I really like the packaging to, cos it has a pump, so I can use as much as I want and not waste any products.

My all time favourite bronzer is the NYC bronzer in Sunny. It's the perfect bronzer, because it's really cheap, but really good quality and gives natural finish. Plus it has a huge mirror inside!

I really like the Clarins Odyssey face powder, I got from Erzsi as a prize of the makeup competition. The packaging is beautiful and luxurius. The powder is fine.

The best concealer I've found for undereyes area is the Essence stay all day concealer in Soft beige. It sticks to the skin well and stay on all day. I really like that it makes the eyes brighter.

For winter time I like use heavier, darker blushes, so this month I've been using Russet from Avon many times.

My new favourite eye plaette was the Undressed from MUA. This palette is known as the dupe of the Urban Decay Naked, so I was so excited when I got it. I really like these colour for everyday.

In january I wear gel eyeliner many times, so my favorites black eyeliner is the Essence gel eyeliner in Midnight in Paris. It's lasts long and the colour is a dark, strong black.

I really like the Burt's Bees lipbalms. They are so yummy and moisturizing my lips well. Unfortunately in my country cannot buy them. This one I got from a long time ago as a gift.

Another lip product what I've been loving is the MUA Sweet kiss lipbalm. It's called a lipbalm, but it's like a moisturizing soft lipgloss. It's similar like the Sleek put polishes. Doesn't have a strong colour, but I like how they look on my lips, so last time I ordered all of the other shades too.

Favoruites mascara of the month was the Esteé Lauder Sumptous Extreme in Black, which I got with my pixibox order. It has a huge brush in this little  packaging. Makes my lashes long and thick.


A két kedvenc parfümöm ebben a hónapban az Yves Rocher Pur Désir de Lilas, aminek nagyon kellemes orgonaillata van, amit imádok! Teljesen feldob a szürke téli napokon ez a kellemes virág illat. A másik kedvencem az Avontól a Little Black Dress, ami inkább elegáns, erősebb, édesebb illat. Tökéletes randira vagy esti programokhoz.

My two favourites smells was the Yves Rocher Pur Désir de Lilas, which has a strong Lilac smell, which I really really love! It makes me happy during the ugly winter days. The other one is Little Black Dress from Avon, which is more like a dressy and heavier, sweet smell. Perfect for date or going out.


CONVERSATION

6 comments:

Bellala said...

A török termál maszk és az argánolajos hajápoló nálam is nagy kedvenc :)

Juctus said...

Az argánolajos hajvégápoló nűlam is nagy kedvenc :)

(www.beautybyjuctus.blogspot.com)

baboo said...

Kedvenceim a kedvences bejegyzések! :) Mindig árgus szemekkel figyelem, mit mondasz egy-egy Avon termékről, sokat segít, ha vacillálok. Esetleg nem lenne kedved egy-egy katalógus megjelenése előtt bejegyzést írni arról, mit érdemes rendelni az adott számból?

Nóra K. said...

Nagyon sok olyan kedvenced van a múlt hónapból, ami nekem is a kedvencemmé vált :) A Sigma-s arctisztítóról írnál egy bejegyzést? Már régóta kíváncsi vagyok rá :)

norasbeautylife.blogspot.hu

Csipkelány said...

:) Jó ötlet, bár az új termékeiket nyilván nem tudom még tapasztalatokkal alátámasztani :/ De igyekszem írni arról, mit érdemes rendelni

Unknown said...

Jo kis termekek gyultek ossze. Az Avon argan olajas hajveg apolot en is hasznalom es nagyon szeretem :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...