MUA rendelés /MUA order



Legutoljára az 50 %-os akció alkalmával szereztem be néhány MUA terméket. Ezek közül mutatom meg most a körömlakkokat és a Love hearts ajakbalzsamokat.

Last time I ordered from MUA, when they offered a 50% sale for evrything plus free shipping. This time I show You the nail polishes and the Love hearts lipbalms I got.




Az első rendelés alkalmával egy Love Hearts szájfényt rendeltem tőlük és annyira megszerettem, hogy tudtam, hogy legközelebb megrendelem az összes többi színt is. Egyáltalán nem bántam meg, egytől egyig fantasztikusak.

A csomagolás nagyon vidám és csajos. Kis tégelyekben érkezik és mindegyik tetején van egy szív, benne az árnyalat nevével. % színben elérhetők. A kiszrelés 10 grammos. (Azt mondják ez a Sleek Pout polish olcsóbb verziója, mivel mennyiségre az is ugyanennyi, viszont míg a MUA 2 £, addig a Sleek 6 $.)

Azt szeretem benne, hogy egy kis színt ad az ajkaknak és egyúttal szép csillogást is, anélkül, hogy tele lenne glitterekkel. Összességében nagyon szeretem őket, főleg a hétköznapokra tökéletes. Mindenkinek ajánlom, akinek egy hidratáló szájfényre van szüksége amellett, hogy egy kis színt is szeretne. Az én kedvenceim a Kiss Me és a Sugar Lips.

When I first ordred from MUA I got one of their lipbalms and I really really liked it, so I knew I'll order all f the other shades next time. And honestly I didn't regret it, cos they are georgous. 

The packaging is so pretty and feminine. They come in a little jar in different colours and eyery piece has a heart on top with the name of the shade. They are available in 5 shades. Each lipbalm contains 10 g products. (They say it's the cheaper version of Sleek pout polishes, since they are the same amount of product for 6 $ and MUA lipbalm are 2 £).

I like the color it gives to my lips and I also love the fact that it gives a very glossy finish without any glitter in it. Overall I really like it and been using it pretty much everyday for my daytime makeup. I would suggest it to anyone who don't have very dry lips and just want to put some moisture back to their lips with a touch of colour. My personal favourite are Kiss Me and Sugar Lips.

Sweet kiss, Great lips, Sugar lis, Hot kiss, Kiss me

A körömlakkok egy kis 6,2 ml-s üvegben érkeznek. Két szín fogott me: a Stormy skies és a Pistachio ice cream (már régóta szerettem volna egy szép menta lakkot). Őszintén szólva az ecsetük borzalmas. A vége, mint egy seprű, szétáll és csíkoz. A színek amúgy szépek. Még nem teszteltem a tartósságukat. A fedés két rétegben elég jó.

The nail polish comes in a 6,2 ml glass jar. I chose two colours: Stormy skies and Pistachio ice cream (I really wanted a mint colour for a long time).Honestly the brushes are crap. The end is like a broom and it makes lines while painting. Anyway the colour are good. I haven't tested the lasting yet, but the coverage are quite good.





CONVERSATION

9 comments:

Nóra said...

nagyon cukik a szájfények,csak a tégelyes megoldást nem szeretem,ezért maradtak ki nálam..pedig külső/belső csillagos 5,ahogy látom :)

Csöpi said...

Én is akartam rendelni, de folyton le volt terhelve a rendszer, mindegy milyen napszakban próbálkoztam, mikor végre meg sikerült összeállítani a rendelést, mire beírtam a MUA50 kódot vége lett az akciónak :P Ez az én formám :) Na, de ma végre sikerült rendelnem az elftől (www.elfkozmetika.hu), azt ismered?

Csipkelány said...

WOW! :) Amúgy a MUA-sokkal én is majdnem így jártam, de írtam nekik emailt és voltak olyan kedvesek és befogadták a rendelésem külön (mivel észrevettem utólag, hogy a pénz átment... a rendelés nem). Nem is tudtam, hogy az elf-nek van magyar honlapja. Biztos nemrég óta. Miket rendeltél? :) Köszi, hogy elküldted. :)

xoxo said...

Nagyon tetszenek a szájfények a barackos a kedvencem, megkérdezhetem hogy hol szoktad őket rendelni?

Csipkelány said...

trendy teata: muastore.co.uk oldalról :)

hkorinna said...

Ezek a szájfények irtó cukik, odavagyok értük! :)

M. said...

ohh.. mennyi szépség! :) várom a teszteket! :)

Zsófi (Small Girl Big City) said...

Ezekért a szájfényekért én is oda vagyok, és most hogy kijöttek az új termékeik nagyon kacérkodok a rendeléssel. :)

http://smallgirlbigcityblog.blogspot.com/

Gabica said...

nekem is nagyon tetszenek ezek a szájfények, meg az a menta színű körömlakk...imádom! :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...