AVON blogger találkozó


Egy kis ízelítő az ajándékokról

Nemrég meghívást kaptam az AVON első blogger találkozójára. Ennek azért is örültem nagyon, mert egyrészt még sosem voltam hivatalos egy cég blogger találkozójára sem, másrészt anya AVON tanácsadónő, tehát sok termékem van tőlük és sokat nagyon szeretek is.

A találkozó apropóját a sminktermékeik megújulása adta. Az újítás során a főbb jelszavaik a természetesség, melegség és a színek voltak. Nagyon fontosnak tartották javítani a termékek pigmentáltságát (a szemhéjpúderekre tényleg ráfért), ezért bevezették a True Colour Technológiát, ami lényegében azt jelenti, hogy a termékek pigmentkapszulákat tartalmaznak, ami a bőrrel érintkezve bontakozik ki. Ugyanakkor fontosnak tartották megőrizni a termékeikben található hidratáló összetevőket, így többet között az új rúzsok például tartalmaznak shea vajat, E vitamint és sarkvidéki szedret is.  

 Amíg mindenki megérkezett a mixer fiú örömmel készítette nekünk a finomabbnál finomabb limonádékat (én rózsavizeset választottam). Miután mindenkit megérkezett röviden bemutatkoztak az AVON képviselői és Gajárszki-Mészáros Délia sminkes felvázolta az AVON új koncepcióit a sminktermékeikkel kapcsolatban (nyitás a világosabb bőrű, északi típusú modellek felé, életteli katalógusfotók, hidratáló, mégis pigmentált, vibráló színek használata, széles színskála). Majd rövid színtant tartott nekünk Lendvai Lilla stylist.
 
 Nagyon jó volt egyébként élőben is találkozni a lányokkal. Összesen 15 bloggerina volt hivatalos az eseményre többek között Noémi (Nojkoblog), Eszti (Ehsstysmink), Barbi (Barbye's world), Szandra (Bebita Bonita), Gabi (Gabifrizurai), Wishes (Krémmánia), Magdi (Beautyjunkie), Caloz (Kezelése), Carmenesque (Sminknapló).








 A legjobb rész persze az volt, amikor kipróbálhattuk az új termékeket, engem elsőre ezek a rúzsok fogtak meg. Sajnos a nevüket nem írtam fel, így azokat nem tudom. Állagra nagyon krémesek, fényes finishűek.

 A végén persze beindult a fotózás, mindenki mindenkivel pózolt, sőt az LG jóvoltából ajándék minifotót is kaptunk magunkról :) E mellett mártogatósok, pogácsák, üdítők vártak minket és távozáskor mindenki kapott egy szatyrot tele meglepetésekkel. A cég nem volt szűkmarkú, ugyanis 2 alapozót, 3 rúzst, 1 ceruzarúzst, 3 szájfényt, 1 tust és 2 szemhéjpúderpalettát kaptunk. E mellett egy tollat és egy jegyzetfüzetet illetve kis jegyzetlapokat. A termékekről természetesen lesz teszt illetve videóban is biztosan láthatjátok majd őket. Annyit mondhatok, elsőre nagyon meggyőzőek. Azt hiszem a rúzsok nagy kedvenceim lesznek.

CONVERSATION

6 comments:

Rami said...

biztos nagyon szuper volt,
és nagyon csinos voltál:)

Lilla said...

nagyon jó képek készültek, átadja azt a jó hangulatot, ami -szerintem- volt a találkozón. :) és igen, várjuk a termékekről a teszteket! :D

Njoythestyle said...

Kíváncsian várom a teszteket, különösen a rúzsokét (egy rúzs szárító hatásátől szenvedő lány) :D
Pusza: Reni

Tekla said...

Úgy szeretem az ilyen bejegyzéseket olvasni, szeretem a bloggertalálkozókat is, mert ezekkel kapcsolatban is jó tapasztalataim vannak; akár bloggerekkel, akár olvasókkal kapcsolatban :)

Megaera said...

Milyen szerencsés vagy, hogy ennyi szép ajándékot kaptál :) Kíváncsi leszek a tesztekre, mert imádom az Avon termékeit.

Judy said...

A rúzsokra tényleg ráfér egy kis frissítés. Én azért nem annyira kedveltem eddig az AVON rúzsait, mert nagyon szárították az ajkam...

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...