AVON nyereményjáték

 A blogger találkozón elhangzott, hogy az AVON indít egy instagram játékot, amelynek középpontjában a színek lesznek. A folytatásban olvashatjátok a részvételi feltételeket, szerintem megéri játszani, ugyanis nagyon jó kis nyeremények vannak :)



A játék menete:

1. Készíts egy fotót az okostelefonodon található Instagram alkalmazás segítségével, melyet a következő gondolat inspirált:

 Mit jelentenek számodra a színek? 

3. Az Instagram fotót feltétlenül lásd el a következő hashtag-gel #szinezzavonnal hashtaget.  Ezek a fotók az Avon Magyarország Facebook oldalán lesznek megtekinthetőek. 

Kizárásra kerülnek különösen azok a fotók, amelyek:
* sértik a jó ízlést,
* szexuális tartalmúak,
* alkohol vagy dohányáru fogyasztását jelenítik meg,
* személyhez fűződő jogokat, kegyeleti jogot, valamint személyes adatok védelméhez való jogot sértenek,
* fotóbérleti oldalakról letöltöttek,
* nem kapcsolódnak a játék témaköréhez. 

Csak olyan fotó tölthető fel, melynek szerzői/közzétételi jogával a Játékos rendelkezik, továbbá a fotón látható személytől a fotó nyilvánosságra hozatalához szükséges engedély birtokában van.
Tekintettel arra, hogy a Szervezőnek a szerzői/közzétételi jog meglétét ellenőrizni nem áll módjában, így amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősség teljes egészében a Játékost terheli.
Amennyiben egy fotó jogtisztasága megkérdőjelezésre kerül bármely személy vagy más regisztrált Játékos által, a fotó 48 órán belül törlésre kerül a rendszerből. 

4. A verseny lezárása után a szakértő zsűri kiválasztja a nyertest.

5. A nyertesek mindegyike a következő ajándékokkal lesz gazdagabb:
* egy 50 000 Ft értékű New Balance vásárlási utalvány
* egy 50 000 Ft értékű ajándékcsomag az AVON legújabb sminktermékeivel 

6. A nyereményekhez tartozó adó- és járulékfizetési kötelezettséget, valamint a nyeremények kiszállításának költségét a Szervező viseli, azonban minden egyéb felmerülő költség a Játékost terheli. A nyeremények készpénzre nem válthatók át, és másra át nem ruházhatók. 

7. A nyerteseket az AVON a hivatalos Facebook oldalán hirdeti ki. A két nyertesnek a következő email címen kell jelentkeznie a nyereményéért: avonnyereményjáték@cafepr.hu 

8. A nyeremények átadására a játék lezárását követően legkésőbb 2 héten belül kerül sor.
A játék időzítése:

• 2013. augusztus 26. 00:00: Játék elindítása
• 2013. szeptember 9. 00:00: Játék lezárása
• 2013. szeptember 16. Nyertesek kihirdetése 

A teljesség kedvéért elmondom, hogy van egy játék nekünk, bloggereknek is, ahol ugyanezeket nyerhetjük meg, viszont ez a Tiétektől, vagyis a olvasókétól teljesen független. 

Sok sikert kívánok nektek a játékhoz és kíváncsian várom én is a fotókat :)

CONVERSATION

2 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
S.R. said...

Más blogokon azt olvastam, hogy az eredményhirdetés 27.-én lesz, de még ma sincs semmi a Facebook oldalukon, sem a honlapjukon. Tudnál valamit esetleg tanácsolni, hogy hol nézzek utána?

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...