Reggli rutin

Kértétek, hogy írjak a reggeli rutinomról illetve, hogy legyen róla videó. 
 
Egy átlag munkanapon 5:45-kor kelek, mivel minden nap felutazom Pestre a munkahelyemre (ami egyébként elég fárasztó). Első dolgom az arcmosás illetve a kávé készítés. Ugyanis e nélkül nehezen indul a reggel. Arctisztítónak mostanában a Garnier Pure Fruit Energy arcradírt használom, amit a Sigma Cleansins and Polishing Tool kefés arctisztítóval viszek fel az arcomra és ez a kis szerkezet gondoskodik arról, hogy az elhalt hámsejtektől megszabaduljon a bőröm. Arctisztítás után áttörlöm az arcomat egy frissítő tonikkal (Avon Naturals Herbal vadrózsa és aloe tonik). Nyáron ritkábban krémezek, ezért csak az Akneroxidot szoktam vékonyan a bőrömre kenni (főleg azokon a napokon, amikor problémásabb a bőröm). A Garnier BB így is eléggé (néha túlságosan) hidratál.

Mostanában rászoktam, hogy reggel is bekapcsolom a laptopomat és megnézem mi a helyzet az emailekkel, fb-al illetve zenét szoktam hallgatni, amitől sokkal jobban indul a nap. Sminkelés közben elkortyolgatom a kedvenc kávémat (Nescafe 3in1 Classic), végül felöltözöm, bepakolok a táskámba és már úton is vagyok. Nagyjából 6:30-kor lépek (mit lépek, rohanok:) ki az ajtón, hogy le ne késsem a buszom.



Zene:
Valeria -Oh la la la
Hoku - Perfect day
Joanna Pacitti - Watch me shine

Körömlakkok:
Essence - Date in the moonlight
Avon Color Trend- Silver pleated


Nektek mi a reggeli rutin?

CONVERSATION

15 comments:

Abigél said...

Én is ezt a kávét iszom, erről a diéta ellenére se tudtam lemondani, csak én a felét tejjel csinálom. :) Látom Te is kontaktlencsés vagy, hányas a szemed? A szempillaspirál nagyon vicces volt. Jó lett, kedvenc vidi.

Megaera said...

Igazán elegáns lett ez az összeállítás, nagyon tetszik a ruhád, az ékszereid, a táskád, minden :)

Ilus said...

Ez valami fantasztikus lett! :D Nagyon profin sminkeled magad, nekem nem megy ilyen perfektül, minden hiba nélkül! :D A szempillaspirál nem számít :D

A legjobb, mikor bepörögsz és kész vagy totál :D Még jó kedvem lett ettől a videótól :D

Szép Vasárnapot neked! :D

Csipkelány said...

Köszi :) A szemem -2,75 és -3,25.
Szempillaspirált rendszerint elkenem az arcomon :D

Rami said...

Nagyon jó videó lett:)

Asuke said...

Nagyon jó lett a videó, tetszik a szobád (mármint amit eddig láttam :D). Rám mindig spirálozás közben jön a hapcizhatnék, olyankor szépen összekenem magam :D
Room tour videót szívesen megnéznék :)

hkorinna said...

Nagyon szuper lett ez a videó és le a kalappal a korai kelés előtt! A cipőtárolásodért pedig odavagyok, jól láttam, hogy külön világítást is kaptak? :O :DD

Csipkelány said...

Köszönöm :)
Korinna: Hát igazából szerintem ez sima nappaliba való polc lenne és azért volt benne eredetileg világítás minden 2. szinten, de most a cipőket tárolom itt. Amúgy a világítást nem szoktam (nagyon ritkán) használni, de most jól is jött, ebben a kicsit borult időben :) Meg hát jobban is mutat, na :)

Unknown said...

Nagyon jó videó lett! Egy jó 20 perccel később kelek mint Te, de abba is bele akarok pusztulni minden áldott reggel :D
Ha jól láttam az egy Sleek pirosító volt, melyiket használod, mik a tapasztalataid? Esetleg lehetne egy Sleek termékes poszt, ha több cuccod is van tőlük, mostanában nagyon érdekel ez a márka :)

Shelbe said...

Nagyon szuper videó lett! Mostanában amúgy is nagyon megkedveltem ezeket a reggeli/esti rutin videókat :)

Zóra said...

Nagyon jóóóóóó! Nagyon tetszett! ;)

Anonymous said...

Szép cipőid vannak, hol veszed őket? Nagyon tetszenek, de sokszor találkozok vagy nagyon magas vagy tök lapos sarkúakkal.
Egyébként én 6kor kelek kb, szóval én is tudok kínlódni :D

DiamondLady said...

Hát ez nagyon jó lett. Elmehetne egy csajos film elejére, míg megy a főcímdal. :)

Anonymous said...

Nagyon jó lett! A videó ötletek, amiket az előttem szólók írtak (parfüm/cipő kollekciós, room tour, esti rutin, stb.) mind nagyon jók! Remélem mielőbb megvalósul belőlük egy pár! ;)
Anett

Juju said...

Nagyon tetszik ez a videó! :) A szempillaspirállal én is sokszor járok így! :D Az aznapi szetted is nagyon csini! ;)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...