Ebay rendelés - Sigma dupe és ékszerek


Rendelhető innen: http://www.ebay.com/itm/New-Stylish-Womens-Leaf-Pendant-Gold-Plated-Chain-Necklace-/370827651141?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160

Még karácsony előtt adtam le egy nagyobb rendelést Ebay-en. Nagyon szuper dolgokat lehet ott találni, ha az ember utánajár. Az egyetlen gondom az, hogy mivel a legtöbb termék egyenesen Hong Kongból érkezik, ezért sajnos hetekig várni kell rájuk. Ez nem annyira praktikus akkor, amikor valamire most azonnal szükségem lenne. Szerencsére azért, ha nem olyan égetően sürgős a dolog, akkor nagyon jó kis dolgokat lehet kifogni. 

Aki viszont egyszer elveszett az Ebay világában, az tudja, hogy a hátulütője az ottani vásárlásnak, hogy "ez is csak 200,- Ft" felkiáltással az ember teledobálja a kosarát cukibbnál cukibb, ám annál szükségtelenebb dolgokkal, majd a végösszeget látva elcsodálkozik, hogy bizony sok kis összeg milyen nagyot tud kitenni.

Ennek jegyében próbáltam okosan vásárolni, de azért elcsábultam egy-két apróságra én is.



Rendelhető innen: http://www.ebay.com/itm/gib-Fashion-Multiple-Pendant-Necklace-Chain-Girls-Jewelry-Ornaments-Chic-/190899058944?ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123
Egy ideje szemezgettem az ún. Make a wish nyakláncokkal. Nagyon aprók és helyesek, mostanában elég divatosak is. Nehezen tudtam választani a sok forma közül, végül egy angyal szárnyas verzió mellett döntöttem. Szerintem 220,- Ft-ot igazán megért. 

Az első képen látható leveles nyaklánc is nagyjából 220,- Ft-ért jött haza, azt még jobban megszerettem, mint ezt a kis szárnyacskásat, mert az egy picit nagyobb és szebb arany színe van.

Rendelhető innen: http://www.ebay.com/itm/Many-Colors-10MM-11-CZ-Crystal-Ball-Shamballa-Bracelet-Fashion-Women-Men-Jewelry-/181203594408?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160
Tavaly születésnapomra kaptam egy Shamballa karkötőt, amit imádok, és már régóta szemeztem egy ilyen pezsgőszínű darabbal, úgyhogy végül beadtam a derekam és kb. 900,- Ft-ért megrendeltem ezt is. Ilyen csodaszép Tiffany kék dobozban érkezett.

Rendelhető innen: http://www.ebay.com/itm/Silver-Cosmetics-Foundation-Blending-Brush-Blush-Kabuki-Makeup-Set-Kit-29D2-/221249866469?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160
A legjobb vételnek pedig egy 10 darabos ecsetszett bizonyult. Az egész szett a Sigma kabuki szettjének dupe-ja. A Sigma szettje 146 dollárért rendelhető (cirka 30.000,- Ft), ami akárhogy is nézzük nagyon sok 10 darab ecsetért. Van két Sigma ecsetem is (az egyik ráadásul az F80 kabuki, majd tervezek összehasonlító bejegyzést is az eredetiről és a másolatáról), amiket imádok is, viszont annyira nem tudhatnk többet, hogy ennyivel drágábbak legyenek. Aztán hosszas keresgélés után (amit amúgy az ebay-es rendeléseknél különösen ajánlott elvégezni, hogy ne érjen csalódás) úgy döntöttem, hogy megelégszem én az ebay-es változattal, főleg, hogy a 10 darabos szett csak 4300,- Ft volt. 

Ezt vártam az összes csomag közül legjobban, így amikor megérkezett szinte szó szerint letéptem róla a csomagolást, hogy megtapogassam őket. Nem kellett csalódnom. Hihetetlenül puha az összes és kellően tömött. Nem mondom, hogy annyira tömött, mint az eredeti, de jól használhatóak és könnyen lehet velük dolgozni. Egyik sem hullajtotta el eddig egyetlen szál szőrét sem, úgyhogy nagyon boldog vagyok velük és remélem, hogy hosszú távú lesz a kapcsolatunk. Zsófi is rendelt egy ugyanilyen szettet és neki is nagyon beváltak.


Ha szeretnétek az ecsetekről részletes bemutatót illetve összehasonlítást az eredeti ecsettel, akkor írjátok meg kommentben és írjátok oda azt is, hogy blogbejegyzés vagy videó formájában szeretnétek :) 

CONVERSATION

6 comments:

djkaty said...

A Sigma utánzatokból álló szett egyelőre kívánságlistás, de szerintem jövő hónapban megrendelem a névnapomra :-) Az angyalszárnyas karkötő pedig nagyon tetszik, mintjárt meg is nézem magamnak a hivatkozáson :-)

PAncsi said...

Ugyanezt ez ecsetkészletet rendelte meg én is (vagy majdnem gyanezt, az enyémeken más a felirat).
Épp tegnap érkeztek meg, és a minőségük egész jónak tűnik. Még nem próbáltam ki őket, csak az arcom simítottam végig eggyel-kettővel. A problémám az, hogy egyelőre nagyon büdösek. Az az rettentő műanyag szag árad belőlük - valószínűleg a csomagolóanyagtól. Így majd csak az alapos szellőztetés és mosás után próbálom ki őket. AZ biztos, hogy egész tömöttnek tűnnek, de persze nem tudom összehasonlítani ez eredeti escetekkel, tehát kíváncsi vagyok a Te véleményedre.

Anonymous said...

Igen, nagyon szeretnénk összehasonlítást :)

M. said...

ez jó lenne egy kezdő ecsetkészletnek? :)

Anonymous said...

Mindenképpen jó lenne egy összehasonlítás, ha lehet, inkább videóban. :) Szép napot! :)
Anett

Anonymous said...

Szeretnék róla posztot!Fotósorozat közelről, ez az igazi :)
Mia

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...