Teszt - Makeup revolution


Nagyon szerencsés vagyok, hogy lehetőségem volt a Pinkpanda.hu jóvoltából kirpóbálni egy revolution sminkcsomagot. Valójában már korábban is ismertem a márkát, hiszen az Iconic 3 palettát megrendeltem Edittől. A csomagban volt egy rúzs (Enchant), egy folyékony rúzs (Keep lying for you), egy szemhéjpúder alap és egy szemhéjpúder-paletta (Sticks and stones).

I am so lucky to get a gift pack from PinkPanda.hu full of Revolution makeup. Actually I heard about the brand before, because I have the Iconic 3 palette from Edit , which I really like. So I got a lipstick in Enchant, a lipstain in Keep lying for you, an eyeshadow base and an eyeshadow palette in Sticks and stones.
A csomagolásuk nagyon igényes, kivéve talán a palettáét, ami egy kicsit olcsónak hat, de végül is a belső a lényeg. A szemhéjalapozó jó, csinálja a dolgát, de még mindig nem körözte le az Artdeco alapomat. Mondjuk az igaz, hogy ez olcsóbb és ahhoz képest jól végzi a dolgát. Könnyen eldolgozható és a csomagolása is kényelmesen használható.

The packaging of the products is really nice, they feel nice, except maybe the palette, which is a bit cheap looking, but anyway, let's see what's inside. The eyeshadow primer is quite nice, it does his job, but I still like more my old Artdeco eyeshadow base. But the thing is that it is much more cheaper. So it does the job well. It applies easily and the packaging is really handful too.


A folyékony rúzs szintén jó termék. Külsőre úgy tűnik, mintha egy szájfény lenne, de valójában egy erősebb fedésű rúzsnak felel meg. Nagyon erősen pigmentált, könnyen szárad és nem hagy maga után zsíros érzést. Az egyetlen dolog, ami nem tetszett nekem benne, az a színe, mivel egy erős lilát kaptam. Ezt leszámítva nagyon szép színekben lehet kapni, szóval ha egy erős fedésű matt szájfényre/rúzsra vágytok, akkor ajánlani tudom.

The velvet lip lacquer is look lovely too. It is like a lipgloss, but on the lips it is more like a heavy matte lipstick.It is really pigmented and dries quickly, doesn't leave a greasy finish on the lips. The only thing I complain about is the shade which is absolutely not my taste, but it's still nice. I saw a shade range and they sell quite nice shades. So if You want a matte lipstain, then go for this one. 
Azt hiszem egyértelműen a rúzs a leggyengyébb láncszem a csomagban, mivel nem igazán tudtam belőle színt előcsalogatni. Úgyhogy sajnos ez csalódás volt, mivel nagyon tetszett a csomagolása is a kis színmintával a kupakján. A gyenge pigmentáltság miatt viszont ez maximum egy nappali, enyhébb rúzsnak felel meg, kicsit olyan, mint egy színezett ajakbalzsam. A finishe áttetsző, fényes, szóval, ha ezt szeretitek, csak akkor válasszátok.

The lipstick was the weakest player, because it is not so pigmented. So I was a bit disappointed. I really like the look and the shade sample on the top. It seems a nice, but definitely a day-time lipstick for me, almost like a tinted lipbalm. It gives a sheer shiny finish, so if You want a lipstick like that, then this is for you.
Az előbbivel ellentétben a legjobb termék a csomagban egyértelműen a szemhéjpúder-paletta. Amúgy is paletta-függő vagyok. Nagyon jól pigmentált, krémes színek vannak benne és két nagy, matt árnyalat is helyet kapott, amit akár szemöldökre, akár satírozásra is lehet használni. Jár hozzá egy kis applikátor és egy mini ferde ecset, de inkább normál méretű ecseteket ajánlok a felvitelre. A két kedvenc színem a bronz a fekete fölött és a mellette lévő pezsgőszín.

The best thing in the pack was this palette. I am obsessed with eyeshadow palettes and this is a lovely one. It  contains very pigmented, creamy colours and it has two big matte shades which you can use for blending or for fill in your brows. It came with a little brush and an applicator, but I suggest use a normal brush instead. My two favourite colours are the bronze above the black and the champagne one above the dark shimmery grey











Alap nélkül és alappal
Without and with a base

CONVERSATION

4 comments:

Unknown said...

Gyönyörű színek!:))

Unknown said...

A matt szájfényt én is kipróbáltam, szerintem egy borzalom a kopása, pedig annyira imádnám.. :/

Unknown said...

A paletta biztató..! Jók a színek, alappal is elég pigmentáltnak tűnik.

Megaera said...

A paletta színei nagyon jól néznek ki :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...