Sweet little things


 Szeretem azokat a napokat, amikor valami apróságtól az egész napom sokkal jobb lesz. Ilyen volt az a nap, amikor egy vegyes boltba bementem Heinz ketchupért és megtaláltam ezt a gyönyörű arany pénztárcát 1299,- Ft-ért. Mondanom sem kell, utána egész nap olyan voltam, mint egy gyerek, aki megkapta a legszebb játékát. Egy ideje már érett bennem a gondolat, hogy kéne egy új pénztárca, mert a régi folyton kinyílik, elengedett a mágneskapocs. Gondoltam Glamour-napokon veszek újat, mert szörnyű, hogy mennyit elkérnek egy-egy szebb darabért. Aztán a ketchuppal a kezemben megláttam egy egész állvány pénztárcát a boltban és végül ezt az arany szteppelt darabot vettem meg. A mérete pont jó, nem túl kicsi, nem túl nagy, ráadásul vannak benne kártyatartó részek is. Tökéletes. Egyetlen gondom a cipzár hosszú fogójával volt, de végül abból levettem egy-két szemet, így sokkal esztétikusabb lett. 




 A másik dolog, amire véletlenül bukkantam ebben a boltban, az egy amerikai típusú mogyoróvaj, amiből két fajta is volt, egy darabosabb (Crunchy) és egy sima, krémes (Smoothy), végül az utóbbi mellett döntöttem. Az ára elég borsos (799,- Ft), viszont igazi különlegesség, amit szerintem néha napján megengedhet magának az ember.


  Az üzlet egyébként az Erzsébet krt. 28. szám alatt található (Chimpex Diszkont).

CONVERSATION

9 comments:

Queen of my mistakes said...

Szép ez a pénztárca! :) Az enyém is van már 2-3 éves, anno még a Tally Weijlből vettem, egy szteppelt nude darab, de látszik már rajta az idők múlása, de pont az árak miatt rettegek én is újat venni..:D

Erika said...

Tényleg szép a pénztárca. Manapság nehéz megfelelőt találni, főleg elérhető áron.
Ajánlom figyelmedbe a mogyoróvaj hozzáadásával készült kekszet. Nagyon egyszerű elkészíteni és persze finom is. :)

Réka said...

nagyon szép pénztárca :) én a sparban szoktam mogyoróvajat venni, imádom az ízét, azt hogy kicsit sós, de ott lapul a mogyoró selymessége is benne. Általában magában fogyasztom (mármint kenyérre vagy kalácsra kenve), de lekvárral sem rossz :)

Barbi (Beauty & Glamour Blog) said...

Szép a pénztárca, én nem ettem még mogyoró vajat, de pont nem is olyan régóta érzek rá vágyat, hogy megkóstoljam :D

Eleonóra said...

Nagyon szép pénztárca!
Én tavaly vettem egyet, kerek egy éve, lekopogom semmi baja:).
Én sajnos az ilyen mogyoróvajakat képtelen vagyok megenni, csak a nutellát.
A képen pedig azt hiszem Avon-os rúzs van. Nekem is van, és egyszerűen imádom!!

Anonymous said...

Szia! Megtudnad mondani nekem a kepen lathato ruzs arnyalatanak a nevet?! Elore is koszonom!

Csipkelány said...

Köszi lányok :)
Az Avon rúzs a Carnation és a másik pedig a Pout :)

djkaty said...

Nekem tavaly kerestek égen-földön mogyoróvajat a szüleim, és végül a Tescóban találtak. Darabosat választottak, aminek nagyon örültem. Ki is fogom próbálni ezt a banános dolgot vele, köszönöm az ötletet :-)

Unknown said...

Hmm, szuper dolgok! :) Ebbe az üzletbe mindenképpen el kell látogatnom... :))

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...