Első benyomások - Pupa Il Principe Ranocchio


Mi nők képesek vagyunk külsőségek alapján választani a vásárlásaink során. Bevallom én is sokszor elcsábulok egy-egy újabb termékre, főleg trendkiadásra, ha az valami különleges, egyedi csomagolást kap. Egy-egy ilyen termék igazán különleges darabja lehet a kollekciónknak, amire már ránézni is öröm. Minőségi tartalommal párosítva pedig abszolút telitalálat.

A fenti leírás tökéletesen illik a Pupa This is a love story kollekciójának minden egyes darabjára. Elég csak ránézni ezekre a cuki csomagolásokra, az ember máris egy tündérmesében érezheti magát. Azon szerencsések közé tartozom, akik a Pupa jóvoltából lehetőséget kaptak arra, hogy ennek a csodás és igazán egyedi kollekciónak a darabjait kipróbálhassák. A kollekcióból a csomagolás alapján egyértelműen az Il Principe Ranocchio az abszolút kedvencem. Annyira jópofa, ahogy ez a nagy gombóc nagy szemű békakirályfi itt csücsül az asztalon, hogy elég reggel csak ránéznem és máris jobb kedvvel indítom a napot. A csomagolás tehát abszolút telitalálat nálam, engem teljesen levettek a lábamról. A kollekció többi darabja is helyes, de a szíve mélyén szerintem minden nő a királyfira vágyik.

Ami a belsőt illeti, kibontani is öröm volt ezt a kis békagombócot, mert minden kis rekeszben valami újabb meglepetés éri az embert. A belsejében három mini paletta található. Az első rekeszt kibontva a szemhéjpúder paletta látható, rajta egy korona díszítéssel, a másik oldalon egy felirat: Kiss me (Csókolj meg!), ezt lenyitva tárul elénk egy rúzspaletta az előbbi felirattal párhuzamban egy csókos ajakdizájnnal, fölötte pedig egy mesebeli tükör köré korrektorok, highlighterek, krémpirosítók és bronzosító kapott helyet. Ha ez nem lenne elég, a kis koronát leemelve a békakirályunk fejéről egy rúzsecsetet találunk. Ha pedig elég szemfülesek vagyunk, akkor a béka arany színű hasát kinyitva két applikátort is találunk a szemhéjpúderekhez fölötte a felirattal: I'm Your prince (Én vagyok a herceged).





Ami a tartalmat illeti, nagyon elégedett vagyok a 001-es árnyalattal. Sikerült egy tökéletes hétköznapi, visszafogott, királylányos smink elkészítéséhez alkalmas palettát összehozni. Mivel a békakirályfi esetében az ajkak vannak főszerepben, azt hiszem ez a paletta ezen a vonalon kiemelkedő, jól pigmentált rúzsok és szájfények kaptak benne helyet, megspékelve egy ajakbalzsammal, hisz ki szeretné kicserepesedett ajkakkal megcsókolni a hercegét. Az erősebb rúzsokhoz visszafogott, kifinomult barnás, rózsaszínes szemhéjpúderek kaptak helyet a palettában, ami mindenkinek jól áll, hétköznap is viselhető. A szemhéjpúderek mellett egy sminkalap is található. A tökéletes összehatáshoz beletettek még két korrektort, két highlightert, két krémpirosítót és egy bronzosítót.






Összességében szerintem szuper ez a paletta. Az árát igazán megéri, így akár barátnőnek, akár magunknak ajándékba is tökéletes és egyedi. A 001-es paletta inkább meleg színeket tartalmaz, de ha jobban kedvelitek a hideg tónusú árnyalatokat, akkor ajánlom a 011, 012, 013 csomagolásokat. A különböző számok egyébként csak a paletta külső csomagolásának színét jelölik, a belső tartalmat illetően csak két féle variáció van. Szerintem a piros és a fehér nem annyira illik a békához, a sötét zöld-arany párosítás viszont abszolút telitalálat. Bátran ajánlom!

CONVERSATION

0 comments:

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...