FONTOS - Blogproblémák!

Nos, az újabb posztot ma szerettem volna feltölteni a L'oreal True Match alapozóról, amit még a Glamour napokon vettem. A probléma csak az, hogy a kedves Google kiírta, hogy a tárhelye megtelt. Vegyek újat. Olvastam, hogy ezt ki lehet küszöbölni úgy, hogy kepfeltoltes.hu-ra felteszem és onnan átemelem a blogba, de nekem valamiért a képfelöltésnél az URL-re kattintásnál a beírt linkre (mindegyiket próbáltam) kiírja, hogy a kép nem található. Kérlek segítségeket! Szeretném minél előbb megoldani ezt a problémát és folytatni a blogolást!

CONVERSATION

9 comments:

Smejka said...

Hát én ezt úgy szoktam megoldani, hogy felmegyek Picasa-ra és törlök le képet.

Rita said...

Tölts fel flickr onnan is lehet linkelni, vagy más képfeltöltős oldalra :) ennél jobb ötlet nincs max fizetni, de olyat ne csinálj hogy a régieket letörlöd, annál undibb dolog nincs is...valakinél láttam ezt háát nem volt túl szerencsés ötlet :)

Rita said...

Főleg a blognál mert akkor már bejegyzést is törölheted, képek nélkül nagyon igénytelen...

beautiful.lie said...

Ilyen nálam is volt, én létrehoztam egy új felhasználót (pl. Csipkelány1), és felvettem szerzőtársnak.

hkorinna said...

Nálam is nemrég írta ki, hogy betelt a tárhely. Akkor kitöröltem pár duplán meglévő képet a Picasa-ról, de aztán elegem lett ebből és vettem tárhelyet. Nem szívesen töröltem volna ezért régi képeket, vagy bejegyzést! :)

IsaBella said...

Egyet értek Ritával. Sokan csinálták azt, hogy készítettek még egy gmail-es címet. Szerintem is ezt tedd, és a továbbikban a képeid méretét csökkentsd, én pl 750*563-as képméretet használok, de még a 600*400-as méret is nagyon jól látható!

PAncsi said...

A képfeltöltés.hu működik, csak néha kicsit türelmesnek kell lenni. Ha publikus a feltöltés, mennie kell - nekem is volt ilyen, hogy először nem engedte, akkor írtam kicsit tovább a bejegyzést, utána már működött
Nem tudom miért ez a szivatás most a bloggernél, de nem túl szimpatikus ...

Anonymous said...

Saját, blogspottól független oldalon nem gondolkodtál még? Azt úgy alakítanád, ahogyan csak szeretnéd :)

Hancsi

Adri said...

a flickr nagyon egyszerű szerintem, és korlátlan a képek mérete, én mindig így szoktam.:)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...