Használd az elfeledett sminkcuccaidat!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én hajlamos vagyok arra, hogy minden nap ugyanazokhoz a színekhez, termékekhez nyúljak. Hiszen miért kísérleteznék a reggeli rohanásban a tükör előtt, amikor ott vannak az én jól bevált csodás föld színeim. Tökéletesek hétköznapra, egy kis feketével alkalmakra, különösebben gondolkodni sem kell, már-már rutinból felfestem, lassan tükör nélkül is. De már kezdem unni. Kezdem unni, hogy minden nap szinte ugyanolyan a sminkem, ugyanazokat a színeket használom és a szép lassan összegyűjtögetett kincseim a fiók mélyén lapulnak, reménykedve, hogy egyszer  -persze akkor is csak véletlenül vagy mert keresek egy másik (BARNA) szemhéjpúdert - a kezembe akadnak.




Már egy ideje gondolkodom, hogy ezen valahogy változtatni kéne, ezért kitaláltam egy 30 napos kihívást, aminek a következő szabályai vannak:
  •  egy héten csak egyszer használhatom az adott terméket/adott konkrét árnyalatot
  • egy héten csak egyszer lehet barna sminkem, a többi napokon a barnákat legfeljebb satírozásra használhatom, de nem dominálhatnak.
 Valójában ez két elég egyszerű, de annál szigorúbb szabály. Arra gondoltam, hogy amit már azon a héten használtam félreteszem (esetleg felírom, hogy tudjam). Szemhéjpúdereknél nyilván csak arra az adott színre vonatkozik, a paletta többi színét attól még használhatom.

Amikre a kihívás vonatkozik:
  • szemhéjpúderek, bármilyen más szemfestékek, pigmentek
  • pirosítók
  • spirálok
  • szemceruzák
  • tusok
  • rúzsok
  • szájfények
Ti használjátok az összes sminkcuccaitokat? Ha nem, miért nem? Próbáltatok már valami hasonlót?
Egy kis inspiráció:

 

  



CONVERSATION

8 comments:

Yvusss said...

Ez nagyon jó ötlet! : ) Én is gondolkodtam már ezen,mert én is csak halmozom a sminktermékeket, de sokat még egyszer sem használtam..

Bellala said...

Reggelente, vagy amikor biztosra akarok menni, mindig a natúr palettáimat választom, pirosítóból is van egy-két kedvenc, amiket napi szinten használok, no meg az Essence Lip Cream-ek, ezekhez már automatikusan nyúlok. :) Sokszor a bátorság hiányzik, hogy "színes" színeket használjak, vagy éppen a natúr szemsminkhez egy domináns rúzst. Szuper ötlet egyébként, bár én biztosan nem tudnám végigcsinálni :)

Unknown said...

Nálam is a hétköznapi smink általában a barna valamilyen árnyalata. De épp ma reggel döntöttem el, hogy kilépek a komfort zónámból és merészebb leszek...A ruhámhoz sminkeltem, így egy élénkebb kékre esett a választás, aztán persze az utolsó pillanatban átöltöztem és már nem volt meg az összhang:S (barna sminkkel ilyen nem fordulhat elő)
Hülyeség, de úgy érzem az egész napomat meghatározta ez a reggeli malőr!Ennyit a merészségemről 'asszem visszahátrálok a komfortzónámba!!!!:DD

Unknown said...

Na, most magamra ismertem! :) Én is úgy vagyok vele, hogy csak a jól bevált termékeket használom, mert nem szeretek kísérletezni. És persze mindig a barna szín landol a szememen, hiszen a kékhez tökéletesen áll :) De ez nagyon jó ötlet, kíváncsi leszek a sminkjeidre! :)

Abigél said...

Ez az ötlet nekem is tetszik!
Bár én minden sminkemet szeretem, és használom is. :) Vagy natúr természetes, ha ügyintézek vagy hasonlók. De ha sima hétköznap, akkor szeretem használni a kékes, zöldes korallos szemhéjpúdert, mert azok feltűnőbbek a rejtett szemhéjamon is. :)

********
www.imadeitiloveit.blogspot.com

Gabica said...

Én is nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy hogyan lehetne kiküszöbölni ezt a problémát, hogy csak a már jól megszokott sminket használom, így a többi szépség a kis neszeszerek vagy a fiókok aljában pihennek :S

Njoythestyle said...

A márka újdonságai és a kupon-napok szerzeményei az egyik oldalról, a másik oldalról pedig a járt utat a járatlanért...-elv miatt van, hogy szépen a sminkes fiók alján gyülekezik és várakozik az a sok szép színecske :)
Pusza: Reni

H O N E Y said...

BEAUTIFUL!♥

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...