Csomag Angliából

Az utóbbi időben rohamosan gyarapodott a sminkkészletem (mintha nem lenne még elég). Ezúttal viszont olyan termékekkel, amelyek nálunk nem kaphatóak. Mindig is vonzódtam azokhoz a sminktermékekhez, amik nálunk nem elérhetőek, hiszen az ember egy idő után "megszokja", ami itt van és vágyik valami újra, amiről már annyit olvasott vagy hallott. Ezt a kis csomagot még múlt év végén kaptam Edittől, a barbeautysaleblog írójától. Korábban már rendeltem tőle Collection 2000 pigmenteket, amikkel nagyon meg vagyok elégedve, de ezúttal ezt a kis csomagot ajándékba kaptam. Ezúton is köszönöm :)




A csomag tartalma:

Chique ferde ecset
Chique satírozó ecset
Chique lapos szemhéjpúder ecset
Royal Cosmetics Bronzosító
Collection 2000 Dazzle me! pigmentek
Rimmel Scandaleyes szemceruza
Revlon szájfény

Őszintén megmondom én legjobban a ferde ecsetnek örültem, ugyanis éppen terveztem új tusecset után nézni, mert még nem találtam meg a tökéleteset. De ezzel nagyon meg vagyok elégedve, úgyhogy most úgy érzem nincs is szükségem másikra. A másik két ecset is nagyon puha és jól kihasználható. A Royal Cosmetics bronzosító hihetetlenül pigmentált. Sikerült is abba a hibába esnem, hogy az ecsetemmel szépen körkörösen összekevertem a színeket gondolván, milyen szuper elegyet fogok kapni, ami így is lett, csak hát arra nem számítottam, hogy ilyen brutálisan pigmentált ez a kis festék. Úgyhogy azóta óvatosabban bánok vele. Nagyon jó, hogy a felső 2 szín önmagában highlighterként kitűnően használható. A többiről majd külön tesztben írok bővebben. Írjátok meg, mi az, ami leginkább érdekel titeket, hogy azzal kezdjem :)


CONVERSATION

9 comments:

Timi said...

Uhh a pigmentekből a mentazöld nagyon szép :) De a szájfény se semmi :)

Anna said...

A szájfénynek csodás színe van. :)

Anonymous said...

Jó kis termékeket válogattál össze. Mennyibe kerültek az ecsetek, és a szájfény, és a postaköltség? A rendelés hogy ment, mert úgy látom, hogy ez nem egy honlap, hanem egy blog?
Köszi,
Kinga

Netti (Szütyő blog) said...

A bronzosítóról szívesen olvasnék kicsit többet, gyönyörű így is a kompaktban. Kíváncsi lennék használat közben milyen! :)

Fru said...

Engem a sötétzöld pigment érdekelne!:)

Queen of my mistakes said...

A Revlon szájfényre kíváncsi vagyok :)

Ági said...

Nagyon szép minden. :) A szájfényről és bronzosítóról lesz teszt? ;)

Bar- BeautySaleBlog said...

.orulok, hogy tetszenek a termekek :)

Njoythestyle said...

Szupi kis csomagot érkezett :D A bronzosító nagyon felkeltette az érdeklődésemet, már várom vele a posztot :)
Pusza: Reni

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...