Hétvégi outfit videóval

 Nagyon sok kérdés, kérés érkezett már hozzám azzal kapcsolatban, hogy írjak a sítlusomról, ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálok gyakrabban outfit jellegű bejegyzéseket is közzétenni. Ha meg kéne határoznom a stílusomat mindenképpen azt mondanám, hogy nőies, elegáns. Legalábbis erre törekszem. Részben a munkám miatt is öltözöm így, hiszen ott is ez az elvárt. De ez az, ami hozzám közel is áll. Sosem voltam az a lány, aki sportcipőben és zsebes nadrágban rója az utcát, de azért én is egyre gyakrabban áldozom fel a szépséget a kényelem oltárán. Szerintem a lényeg, hogy meg kell találni az egyensúlyt a kettő között. Szerencsére ma már nagyon sok szép csinos cipő, ruha kapható, ami nemcsak csinos, de egyben kényelmes is. Igyekszem ezeket megfelelően kombinálni és attól függően, hogy az alkalom mit kíván és, hogy milyen a kedvem, döntöm el, hogy mit fogok aznap viselni. Én is tipikusan az a lány vagyok, akinek roskad a szekrénye a ruháktól "még sincs mit felvennem". Sajnos nem vagyok a legkreatívabb a ruhák összeállításában, néha úgy érzem annyi mindenem van itthon, mégsem tudom használni őket és mindig ugyanannál a néhány aktuális kedvencnél kötök ki.







 Pulóver- C&A | Szoknya- H&M | Harisnya - Ajándék | Cipő - Deichmann 
Táska - H&M | Nyaklánc - H&M | Karkötő - Six








Ha szeretnétek még ilyen jellegű bejegyzéseket látni, akkor jellezzétek kommentben :)



CONVERSATION

13 comments:

Dóri said...

Nekem nagyon tetszik a stílusod, és a te videóid alapján igyekszem én is ezt a stílust elsajátítani, de én ehhez sajnos túl kényelmes vagyok. :( Mindenesetre nagyon szép outfit! A cipőd különösen tetszik! :))

Sarah said...

Nagyon tetszik a stílusod,pont hozzád illik :))

Sarah said...

Meg azt elfelejtettem hozzá írni,hogy a videóid is nagyon jók! :) Csak így tovább ;)

Timi said...

Nagyon csinosan öltözöl :) Tetszik a stílusod! Szerintem jók az ilyen jellegű bejegyzések így én várom a többit :)

L said...

Szerintem ha valami mintás vagy színes harisnyát vennél hozzá, még jobban nézne ki az egész együtt :)

Unknown said...

Nagyon tetszik a stílusod :) Bár én nem igazán vagyok oda a magassarkúért de neked nagyon jól áll ;)

Rami said...

nagyon csinos vagy Dalma:)

djkaty said...

A cipő és a táska a kedvencem, de összességében is tetszik az öltözet :-)

Dóri RFB said...

Nagyon el lett találva ez az összeállítás! A táska és pulcsi különösen tetszik. Én is szeretem az elegáns cuccokat, a magassarkú az egyetlen, aminek a rendszeres viseletére még nem sikerült rávennem magam, egyszerűen túl kényelmes a lapostalpú csizma és a sportcipő, na meg a kis balerinák :)

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Csipkelány said...

Köszönöm szépen :)

M. said...

Nagyon csinos voltál, tetszik a cipőd. :)

Anonymous said...

Szia,

nagyon tetszik ez az összeállításod, csini! :) A pulcsit mostanában vásároltad? Nemrég jártam C&A-ban, de sajnos nem találtam. :( Épp keresek valami hasonló elegáns pulóvert.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...