TESZT | Dr Organic


Az elmúlt hetekben több terméket is kaptam tesztelésre, többek között ezt az Dr. Organic teafaolajos tusfürdőt és testápolót. Korábban már próbáltam a tiszta teafaolajat, ami tényleg hatékony, de nem csodaszer, ahogy sokan emlegetik. Aki ismeri annak az illatát, az erre számítson ennél a két terméknél is, annyi különbséggel, hogy a tusfürdőbe egy kis mentolos illat is van.


Amit a honlapon írnak a testápolóról: "Regeneráló, fertőzés gátló és hidratáló testápoló, mely kakaó- és shea vajjal, napraforgó olajjal és bioaktív növényi kivonatokkal gazdagítva a száraz, irritált bőr mindennapos ápolására alkalmas. A bio teafa olaj antibakteriális és élénkítő tulajdonságaival bíró zsírmentes készítmény használatával bőrünk tisztává, élettelivé és hidratálttá válik. Nem tartalmaz: Parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, -illatanyagot, -tartósítószert."

A tüsfürdőről: "A 100%-os tisztaságú bioaktív teafa tusoló használata során a növény természetes antibakteriális hatása maximálisan érvényesül, gyengéden tisztítja, frissíti és regenerálja a bőrt. Az összetevők természetes eredete miatt a szín és az állag változhat, ez nem befolyásolja a termék minőségét. Nem tartalmaz: Parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, -illatanyagot, -tartósítószert.".

 In the last few weeks I got a few products for testing, including this Dr. Organic Tea tree body wash and skin lotion. Honestly I've tried the tea tree oil before I got these products and I found it helpful but not a miracle, as most people mentioned. So both of these products smell like tea tree oil, but the body wash is more like a mix of tea tree and peppermint scent. 

The website says about the skin lotion: "A repairing and calming lotion suitable as a moisturizer for use on dry, damaged and mildly irritated skin, based on Organic Tea Tree oil and enriched with Aloe Vera, Cocoa butter, Shea butter, Olive oil, Sunflower oil, Irish Moss, Vitamin A and E. This non greasy formula is easily absorbed, it protects, nourishes, invigorates and hydrates the skin leaving it purified, refreshed, comfortable and naturally healthy."

And about the body wash "Formulated as a refreshing skin wash, combined with Aloe Vera and Peppermint it is ideal for all skin types and suitable for use all over the body as an excellent cleanser. Organic Tea Tree oil and Peppermint make the body feel clean and fresh, while Aloe Vera soothes and moisturises the skin. Used daily as part of skincare regime, this revitalizing body wash hygienically cleanses blocked pores, removes dirt and excess oil whilst maintaining the natural balance of the skin."

Összességében nem rossz termék egyik sem, de ennél sem éreztem, hogy csodaszerként eltüntetnek minden kis pattit a bőrömről. Az áruk sem éppen a legolcsóbb kategóriába tartozik. Valószínűleg nem fogom újravásárolni őket, mert nem annyira élveztem, hogy teafaolajos illatfelhő vesz körül, pedig amúgy elviselem az illatát, de kellemesnek nem mondanám. Nőiesnek meg végképp nem.

Overall I think these are quite good products, but these are not miracles as well, they did not clear up my skin that much. Plus they are a bit expensive type. I think I won't repurchase them, because I didn't really like the tea tree scent cloud around me, even if I not hate the smell, but it's not so pretty nor ladylike.

Ti használtok tőlük valamit? Szeretitek? /Have you tried their products? Do you like them?

CONVERSATION

4 comments:

Rytti said...
This comment has been removed by the author.
Rytti said...

Olívaolajos arckrémet használtam, azt is nagyon szerettem. Most a tengeri sós termékcsaládot használom. Az arclemosó és az arckrém nagyon bevált. A testápolójuk is tetszik, csak kicsit drága, így teljes testre ritkán használom. Viszont akinek vannak a testén pattanások arra ajánlom, nekem bevált. A sós sampont még nem használtam eleget, hogy kiforrott véleményem legyen de a mézes és az olívás család samponjával elégedett voltam. A gránátalmás ajakápoló is szuper! Én szeretem a dr.organic termékeket. :)

Unknown said...

A teafaolajat kis mennyiségben közvetlenül a bőrre is lehet kenni pattanások eltüntetésére, és ez a leghatékonyabb módszer a teafa olajjal. 100% tisztaságú olaj kell természetesen, erre figyelni kell, én úgy szoktam, hogy egy fülpiszkálót itatok át, és azzal kenem be a pattanás felszínét, ha van, két nap alatt szépen eltünteti. A levendula olajat lehet még ugyanígy használni.

Andy said...

Ezt a teafaolajos tusfordot es testapolot meg nem probaltam ebbol a markabol, csak a levendulas es a granatalmas SAMPONt. Mindkettot szeretem!
Egy jo, termeszetes osszetevoju, minden karos anyagtol mentes samponra nem sajnalom kiadni a penzt. Annyira nem is draga a 2400 Ft koruli araval, igaz kb. 2 havonta ujra kell vennem, mert gyorsan fogy. Talan azert, mert nem habzik fel elegge es sokat kell egyszerre hasznalnom.
Tehat en maradok a Dr. Organic samponoknal egyenlore.
Kiprobalnam a termekcsalad tobbi tagjat is, ha kicsit kedvezobb lenne az aruk.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...