Outfit - Found in a thrift shop

Általában szeretek használt ruha boltokban vásárolni, mert nagyon-nagyon jó dolgokat lehet kifogni potom pénzért. Elsősorban olyan darabokat szoktam keresni, ami valamiért egy kicsit különleges. Mivel sok esetben ezek a ruhák külföldről jönnek be, eltérő stílusú, szabású darabokkal lehet találkozni, mint a megszokott hazai boltokban. Szerintem egyébként a turizásnak is az a lényege, hogy az ember találjon néhány olyan darabot, amit be tud építeni a ruhatárába és azt egyéb, minőségi darabokkal kombinálva felhasználja. Így elkerülhető, hogy a végeredmény slampos, netalán olcsó hatású legyen.

Usually I like shopping in thrift shops, because you can find so many good things for less money. Priarily I'm looking for clothes with something special in it. Often the thrift shops import their stuff from other countries, so they have different style and cutting than the shops here in Hungary. I think the essenfe of the shopping in the second hand shop is that you find something special and pair it with another, higher quality pieces. Like this you can avoid to be cheap-looking.
RUHA/DRESS - HÁDA
CIPŐ/FLATS - NEW YORKER
TÁSKA/BAG - H&M
FÜLBEVALÓ/EARRINGS - AVON
KARKÖTŐ/BRACELET - AJÁNDÉK
KÖRÖm/NAILS - LOVELY RIO NR.3, GOLDEN ROSE HOLIDAY 58









CONVERSATION

9 comments:

Lolli said...

Imádok turkálni, de mindig hangulat kell hozzá... na meg idő.
Van egy pár kedvenc a ruhatáramban amiktől meg nem válnék! Például egy
különleges szabású svájci haute couture balonkabát, ezt anyukám szúrta ki nekem... :))
Egyébként mostanában egy kisebb boltba járok ahol kevesebb a sztender, és gyorsabban akadok valami hasznosíthatóra. Több nyári pólót szereztem be onnan, mint a ruhaüzletből, mert azok nem tetszettek...

Lolli said...

...na lemaradt. Csodás az outfited! :))

adrus said...

csodás vagy, nagyon jól áll neked ez a szín!!! :)

Johanna (YouYou) said...

Nagyon jól néz ki ez a ruha, csinos vagy! :)

Móni said...

Gyönyörű ez a ruha!:)
Én pont a héten vásároltam először a hádában. Már nézelődtem többször is, de sose fogtam ki semmi jót, most viszont az outletben 50% volt mindenre, úgyhogy 2 nyári ruhát is elhoztam egy-egy ezresért :)

PAncsi said...

Nagyon csinos vagy, csodás ez a ruha! :)
Nekem sajnos nem nagyon szokott szerencsém lenni a turiban, ezért hamar feladom. Vagy túl nagy, vagy túl kicsi a kiválasztott ruha, a saját méretemben nem nagyon találok

Megaera said...

Csodaszép ez a ruha, rabul ejtett, mert lila is, csipkés is :) És remekül áll neked, az egész összeállítás tökéletes :)

djkaty said...

Nagyon tetszik az egész, megvan az összhang minden között, és illik is Hozzád ez a stílus. Sajnos nem igazán szoktam semmi értelmeset találni a turkálókban, de most ráleltem egyre, ahonnan szuper farmernadrágokat szereztem be pár száz forintért, és még a hosszuk is stimmel, úgyhogy ott már biztosan visszatérő vendég leszek :-)

Unknown said...

Nagyon csinos vagy, isteni ez a ruha! Nagyon jó vétel volt, az biztos! Imádok turkálni, minden második cuccom onnan van (cipők is). Különleges, jól szabott darabokat lehet kapni, amik tuti, h egyediek. Na és persze olcsóbbak, mint a többi üzletben :)

A körmöd is nagyon tetszik! Nekem is megvan ez a két lakk, de eszembe se jutott volna párosítani... pedig mennyire jók együtt! Nem is nagyon szeretem ezt a GR lakkot, világosabbra, szikrázóbbra számítottam amikor megvettem. Azóta úgy használom, h egy natúr bézs színű lakkra kenek egy réteget, így kijön az a lilás-aranyos fénye is, ami tetszik benne :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...