Rainy summer days

Az esős nyári napoknak mindig van egyfajta hangulata, ami miatt egyből elkezdem várni a karácsonyt. Ezeken a napokon legszívesebben pihennék a kanapén, inspiráló cikkeket olvasgatnék, filmet néznék valami finomságot majszolva. Ilyenkor teljesen megnyugszom; a jövőbeli terveimen és az élet nagy kérdésein gondolkodom. Szívesen hallgatok megnyugtató, inspiráló zenéket is, mint például Seinabo Sey-től a Younger (az akusztikus verzió a kedvencem). Így ezen az esős kedden meg akarom mutatni nektek néhány fotómat a közelmúltból, hátha rátok is ösztönzőleg hat.

Rainy summer days are so cozy that I already want Christmas to arrive, so on these days I just want to hang out on the couch, read some inspirational articles and watch a movie with some delicous snacks. These days I have a heart full of calmness and a mind full of future plans and thoughts about life's big questions. On these days I like to listen some calming, fullfilling music such as Younger from Seinabo Sey (I prefer the acoustic version).  So on this rainy Tuesday I just want to show you some of my latest photos which may give you inspiration too.




















CONVERSATION

6 comments:

Smejka said...

Nagyon szép dolgaid vannak. Ez a nadrág kulönösen szép!

adrus said...

de gyönyörű az a nadrááág! :)

PAncsi said...

Nagyon szép képek! :)
Nekem is a naci a kedvencem :D

Dii said...

Én nagyon örülök, hogy megosztottad ezeket a képeket velünk :) A hangulat pedig ismerős, bár engem ilyenkor mindig még csak az őszi érzés fog el.
A manikűr pedig pont jókor jött, most valami egyszerű, de nagyszerűre vágytam, úgyhogy azt hiszem, meg is van, mit fogok viselni én is :3

Megaera said...

Csodás a manikűr és ez a zene is nagyon tetszik, illik az esős időjáráshoz :) Bár most már épp süt a nap nálunk, de még mondanak esőt is.

Anonymous said...

Kedves Dalma! :)

Gyönyörűek a képek! :)
Megkérdezhetem, honnan van a nadrág? :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...