Rimmel - Tower of mauve


Nem igazán kéne új rúzst vásárolnom, de ennek nem tudtam ellenállni a Rossmannban. Azt hiszem ez a tökéletes árnyalat őszre és még nincs hasonló a kollekciómban, szóval engedélyeztem magamnak a megvételét :) És nem bántam meg.Már van egy Rimmel rúzsom ebből a kollekcióból (a neve Coral sparks, ami egy szép, nyári korall szín), szóval tudtam, hogy a minőséggel nem lesz gond. Annak külön örülök, hogy ebben az árnyalatban nincs csillám és mivel csak 429,- Ft volt azt hiszem ennyiért igazán nem hagyhattam ott egy ilyen alapdarabot. Bár először hezitáltam, hogy mi legyen, de nagyon örülök, hogy végül hazahoztam. A színe egyébként egy gyönyörű rózsaszínes barnás mályva árnyalat és egyébként szuperül pigmentált. Engem személy szerint az Avon Oxford wine hordhatóbb verziójára emlékeztet. Aztán amikor először felkentem és a tükörbe néztem, na az szerelem volt első látásra. Azt hiszem nagyon-nagyon jó barátságban leszek ezzel a rúzzsal az idei őszi-téli szezonban.

I should'nt buy new lipstick but I couldn't resist to this one at the drugstore, because it's the perfect colour for fall season and I haven't got any similar like this in my collection so I allow for myself to buy it. And I didn't regret. I already have one lipstick from this Rimmel collection (which is called Coral sparks and that is a beautiful summer coral colour), so I knew it is a good quality. I am happy that this particular shade doesn't contain any shimmer at all. It was 429,- Fts which is such a great deal for a must have piece. First I was hesitating if I should buy it or not, but I am glad that I did. It is a really pigmented georgous pinky brownish mauve shade, it's like the wearable form of the Oxford wine from Avon which I adore but I cannot wear it on a daily basis. So It was love at first sight when I first put this on and looked in the mirror. I think we are gonna be good friends with this lipstick during this fall/winter season. 




Próbáltam élethű képeket készíteni a színről, de sajnos nem igazán adják át a képek. Leginkább talán a swatchra hasonlít élőben, mert a számról készült képeket túl világosnak, rózsásabbnak tűnik. Bár megmutathatnám nektek élőben is milyen szép, de azt hiszem majd készítek egy videót ezzel a termékkel, hátha ott élethűbb a színe.

 I tried to take a good photo about it on lips, but It just did not turned out well enough. The colour is similar like the swatch. On photos (on my lips) it looks lighter than real. The real colour of this is like the swatch above. I wish I could show You this on me in real, but I will make a video about it so I hope You can see the shade better.

CONVERSATION

5 comments:

missmacskuszblog said...

Gyönyörű a rúzs is, és a sál is! :)

Ági said...

Csodás ez a szín. Átugrok majd megnézni az Árkádba, hátha van itt is. :)

Barbi (Beauty & Glamour Blog) said...

Nagyon szép színe van. Ezek szerint a Rimmel termékeknél is van valamilyen akció?

SophiEl said...

Tudom h sikerült a lényeget megragadnom: honnan van ez a csodaszép sál?? :)
Köszi!!

Csipkelány said...

Köszi :) A sál Reservedből van SophiEl :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...