Hello December!

 
Hetek óta tervezgetek, szervezek, csak, hogy mindennel készen legyek decemberre. Az utóbbi hetek elég kaotikusak és stresszesek voltak, így - bár korán kezdtem idén a karácsonyi készülődést - még nem sikerült száz százalékosan ellazulnom és kiélveznem az ünnepi készülődés perceit. Ma végre volt egy kis időm a nagy rohanás közepén, hogy készítsek a blogra néhány fotót és szusszanjak egyet. 
Az utóbbi hetekben gőzerővel dolgoztam, hogy elkészüljek mindazokkal a videókkal és bejegyzésekkel, amiket elterveztem nektek az év utolsó és remélem legszebb hónapjára, e mellett a munkahelyváltás is sokat kivett belőlem, sokat idegeskedtem és nem igazán találtam a helyem. Az élet azonban megtanított arra, hogy ha nem megy minden könnyen és sok minden összejön, akkor kell igazán tudatosan figyelni magunkra és arra, hogy hagyjunk egy kis időt a pihenésre és a valódi ellazulásra is. Az elmúlt időben ugyanis egyszerűen nem tudtam megállni két percre anélkül, hogy ne kattogott volna az agyam valamin és ne cikáztak volna a fejemben gondolatok, hogy mit kell még megcsinálnom vagy épp ne aggódtam volna valamin.

Ma reggel azonban ahogy odabújtam reggel a meleg takaró alatt a páromhoz megnyugodtam és bár fáradtan, de felkeltem és nekikezdtem mindannak, amit elterveztem. Nem is csigázlak tovább titeket, a tervem az, hogy karácsonyig szeretnék minden másnap blogbejegyzést hozni nektek és minden napra terveztem egy videót is. Természetesen igyekeztem főleg ünnepi témákat választani. Még hiányzik néhány apróság, de ha minden jól megy, sikerülni fog minden úgy, ahogy elterveztem.

 
A mostani képeken az egyik videóhoz készült "csupasz" méziket láthatjátok, mellette pedig a karácsonyi dekorációm néhány eleme hever, amiről szintén lesz videó. A héten beszaladtam körülnézni a Butlersbe, ahol megláttam ezt az egyszerű, mégis otthonos érzést nyújtó bögrét, aminek nem tudtam ellenállni. Azóta mindent ebből iszok.

Bár az utóbbi időben szinte alig vettem magazint, az Instyle decemberi száma nagyon hívogató volt, így megajándékoztam ezzel magam a héten és képzeljétek milyen jól tettem, ugyanis az eladó lány nagyon kedves volt. Váltottunk pár kellemes szót és kiderült, hogy alig egy hónap korkülönbség van köztünk, mivel neki december végén van a születésnapja, így a frissen megszerzett újsággal a kezemben még boldog születésnapot kívántam neki, aztán felpattantam a metróra hazafelé. Az ilyen pillanatok igazán fel tudják dobni a napomat :)
 
 
Bögre - Butlers
Fenyődísz, toboz dísz, mézi - DIY
Üveg toboz díszek- Rossman

CONVERSATION

14 comments:

Kamilla said...

Jaj, de jó, hogy minden napra készülsz nekünk valamivel!! :)) Megkívántam a mézeskalácsot...

Unknown said...

Húú, nagyon hangulatos képek!:) Mi is lassan elkezdjük a mézeskalács sütést. :)

Anonymous said...

A bögrére akasztható mézeskalács kiszúrót hol vetted? :)
Köszi, Noémi

Audrey80 said...

Örülök, hogy ilyen gyakran lesz poszt! Nekem is kell mézeskalácsot sütnöm, de nem idegeskedem, ha nem lesz kész pont szentestére :)

Csipkelány said...

Noémi, nem vettem, hanem a meglévő formából -még nyersen -vágtam ki egy részt késsel, szerintem ne költs rá, csak figyelj, hogy elég széles legyen, mert amikor megkel a tészta, akkor kicsit kisebb lesz a lyuk, és ha túl keskeny, akkor betörik a mézeskalács :)@Névtelen

Csipkelány said...

Köszi :) Hajrá :)@Vanilia Rose

Csipkelány said...

Köszi :) Hajrá :)@Vanilia Rose

Csipkelány said...

:) Biztosan meglesz minden :)@Audrey80

Csipkelány said...

Igyekszem :D@kamiii

M. said...

Dalma, imádom a stílusod, a képeid. Olyan hangulatot árasztanak, amiket nem tud mindenki közvetíteni. :)

Megaera said...

Csodaszépek a képek :)

Csipkelány said...

Köszi :)@Megaera

Anett said...

Remélem mézeskalács recept is lesz :) eddig mindig készen vettem a tésztát az ikeában de idén szeretnék "sajátot"

Bogi Vrg said...

Olyan guszták a kis mézeskalács szívek a pohár szélén :-)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...