Őszi kedvencek


Rég volt kedvences videó/bejegyzés, mert az utóbbi időben hajlamos voltam ugyanazokhoz a termékekhez nyúlni, mint azelőtt. Az ősz beköszöntével azonban akaratlanul is előkerültek a rég elfeledett vagy éppen teljesen új termékek.

Az arcápolásomnak mindig is részét képezte az Avon Planet Spa török termálfürdő agyagos arcmaszk, ami szerintem az egyik legjobb a Planet Spa vonalból. Elsőre kissé furcsa, erős, fűszeres illata van, de szerintem ez nagyon jól illik az őszi-téli időszakhoz, így nálam is újra előkerült. E mellett nagyon jól tisztít és puhítja a bőrt.

Nem vagyok nagy ajakbalzsam rajongó, de amióta magaménak tudhatom a Nuxe Reve de miel ajakápolóját, azóta rendszeresen használom. Teljesen más, mint a klasszikus, 'csúszós' ajakbalzsamok, ez egy sűrű, picit ragacsos, matt balzsam, ami gazdagon hidratál és jól lehet rá sminkelni is. Ha elfogy, biztosan újra fogom vásárolni (bár nem olcsó).

Nemrég tesztelésre kaptam a Stenderstől ez a pumpás Szemkörnyékápoló krémet, ami hatalmas mennyiség ahhoz képest, hogy szemkörnyékápoló (30 ml!). A kialakítása pedig nagyon higiénikus és praktikus, ugyanis egy jól szabályozható csőrös pumpával lehet kinyerni a terméket a csomagolásból. A szemkörnyék bőrét nagyon puhává és selymessé teszi.

Nagy kedvenc az Avon Solutions winter day nappali arckrém. Az illata friss, kellemes, hamar beszívódik és nagyon jól hidratálja a bőrt. Nem utolsó sorban az ára is kedvező.

Ha egy kis extra törődésre és hidratálásra van szüksége az arcomnak, akkor az Embryolisse lait creme arckrémhez nyúlok, ami leginkább egy gyógyszertári kenőcsre hasonlít. Állagra viszont egyáltalán nem nehéz, könnyen beszívódik.


 A Glamour napok egyik szerzeménye volt a Palmolive Oriental Beauty mandulaolajos tusfürdője aminek az illata fantasztikus, igazi téli illat ez is.

Bár régebben nem rajongtam érte, mostanra megszerettem az Yves Rocher Nutrition zabtejes szilikonmentes samponját, mert nagyon puha lesz tőle a hajam. Anno ajándékba kaptam, egyelőre nem tudom, hogy újra fogom-e vásárolni.
Sminkek terén továbbra is nagy kedvenc a L'oreal Lumi Magique alapozó (Rose beige). Nagyon szeretem, hogy jól fed, mégis természettes hatású és sokszor púdert sem használok hozzá, hogy érvényesüljön a természetes ragyogása.

A szemem alá folyékony korrektort szoktam használni és egyik nagy kedvencem a NYX HD Photogenic Concealer (Light). Nagyon sűrű, krémes állaga van, ezért a fedése is nagyon jó, ráadásul tartós is és fotózáshoz is használható. Az ára sajnos nem túl kedvező (kb. 2100,- Ft).

Amikor használok púdert, akkor legtöbbször a Clarins Odyssey púderhez nyúlok, amit anno Erzsitől nyertem. A csomagolása gyönyörű és praktikus, hiszen egy nagy tükör is van benne. Már lassan a vége felé járok, de az ára miatt nem hiszem, hogy újraveszem, pedig jól teszi a dolgát.

Szempillaspirálok közül többet is használok, legjobb hosszabbító spirálom jelenleg az Essence Lashmania, aminek az ára is nagyon kedvező. Az egyetlen bajom vele, hogy eléggé összetapasztja a pillákat, ezért az Aden szempillaspiráljával szoktam még egyszer végigmenni a pillákon, hogy egy kicsit természetesebbek legyenek.

Nagyon jó folyékony tusra találtam a Catrice Ink eyelinerben. Igazi mély fekete színe van és nagyon jó vele dolgozni. Igaz az ecsete nekem kicsit hosszú, ezért sokszor nehezen férek a szempillák mögé vele.

Kedvenc rúzsom és egyben a szezon legjobb vására egyértelműen a Rimmel Tower of mauve. Ez  TÖKÉLETES őszi rúzs, nem túl barna, nem túl halvány, nem túl vörös, mégis mindez egyben, krémes, nem csillámos, nem szárít. Egyszerűen imádom.

Végül pedig két illat: az egyik egy új kedvenc az Avon Little red dress, a másik pedig egy öreg veterán, amit mindig előveszek a téli, hideg időben, ez pedig az Avon Little Black dress. Az előbbi egy könnyedebb, nappali viselet, a másik számomra egyértelműen egy nehezebb, téliesebb esti illat.

Ti mit szerettek ebben az őszi időkben?

CONVERSATION

8 comments:

Unknown said...

Èn főleg a gyertyákat és a sötétebb rúzsokat valamint sminkterendeket szeretem. :) Örülnék ha Tőled is làtnék ilyen videót vagy bejegyzést.
Egyébként én az Avon little black dressel màr szemeztem de valami miatt mégis a little gold dresset rendeltem meg. De jó választás volt az is!:) Ha gondolod próbáld ki.

Réka said...

Nálam a Little Black Dress az örök kedvenc, használom télen, nyáron, bármikor :) Mindig van itthon egy bontatlan üveg, nehogy egyszer véletlenül elfogyjon :)

Anonymous said...

Könyörgöm!!! Csak az IKEA-s tálat neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Miért használod Te is azt az átkzott Ikeás tálat, mindenki azzal fotózik, elveszik így az egyéniséged, amiért nagyon kedvelem a blogod/videóid:(

Csipkelány said...

Ez az egy bejegyzésem van ezzel a tállal.....
Réka: :) Én is imádom.
Vanilia Rose: A gold dresst nemrég adtam a barátnőmnek, mert nekem is megvolt, de annyira magamon nem tetszett az illata:)

Anonymous said...

Reméljük nem is lesz több ezzel a tállal, mert ez katasztrófa..... :(

αηιтα said...

a palmolive tusfürdő illata tényleg szuper :)

djkaty said...

Az az ajakápoló nagyon ígéretesen hangzik, pont azért, mert más, mint a többi. :-)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...