Zara Home Christmas Collection - White Jasmine

Biztosan tudjátok, hogy felröppent a hír, hogy akár idén meg is nyithat nálunk is a Zara Home. Mint sokan, én is nagyon kíváncsi vagyok a kollekcióra, bár valószínűleg elég borsos áron kaphatóak majd a szebbnél szebb dekorációk és lakberendezési termékek. Viszont a párom nemrég Bukarestben járt munkaügyben és megemlítette, hogy van a közeli plázában egy Zara Home, aminek hallatán én persze rögtön fellelkesültem, így végül meglepett ezzel a csodaszép, illatos csomaggal. 
A csomag egyébként a karácsonyi kollekció részét képezi, ami a csomagoláson is visszaköszön, ugyanis gyönyörű karamell-arany és krémszín harmonizáló hármasa az, ami melegséggel tölt el, ha ránézek erre a gyönyörű kis dobozra. A masni és a kis csörgő pedig még inkább kiemeli a doboz ünnepi jellegét. Maga az anyag egyébként nagyon minőségi, dombor nyomott papír, minden részletében elegáns és kifinomult.
A dobozban egyébként 3 db 100 grammos 100%-ig természetes szappan található, mindhárom azonos, fehér jázmin és gyöngyvirág illatú. Az illat egyébként a dobozon keresztül is erősen érződik, szerintem egyébként fantasztikus, nőies, virágos és finom illata van. Aki esetleg ismeri a Nuxe szárazolaját, ahhoz tudnám egy kicsit hasonlítani. E mellett még ha jól tudom két illatban (vanília és gyömbér) kapható. 
Magát a szappant még nem volt szívem kipróbálni, hiszen olyan gyönyörű az egész csomagolás, hogy nem akartam megkezdeni. Egyelőre csak szagolgatom és nézegetem (nem tudom, ez normális dolog-e, nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok ezzel így). Mindenesetre azt hiszem az ünnepi időszak előtt el fogom kezdeni használni, de semmiképpen nem csak kézmosásra. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy válik be, de remélem, hogy beválik.






Nektek hogy tetszik? 
Használtatok már testápolási termékeket a Zarától?







CONVERSATION

4 comments:

Réka said...

Jártam már Zara Home-ban a nászutunk alkalmával, de meg kell vallanom, hogy ilyen "beauty" vonal nem rémlik...de ha az itthon kapható parfümökből indulok ki, ezek is biztos szuper termékek. :) A lakberendezési vonal pedig első osztályú, mindent imádok, amit akkor sikerült beszereznünk. :)

Anna said...

Én a parfümjeiket imádom, most is van egy Zara parfümöm. Plusz az egyik kedvenc illatom is tőlük van, a rózsás kollekcióból a Black.

Rami said...

Gyönyörű a csomagolás és a szappan is, kíváncsi leszek, hogy csak szép-e, vagy jó is :)

Piffeny said...

Szia! Véletlenül keveredtem ide a blogodra, nagyon szép. Csak azért írok (ezt lehet, hogy már tudod): a Fashion Streeten már megnyitott a Zara Home!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...