Relax, baby!

Ismét itt az őszi teaszezon és vele együtt előkerülnek a régi kedvenc és új teák is, hiszen ki ne szeretne a borongós, őszi időben egy kicsit bekuckózni egy jó film vagy könyv társaságában egy csésze forró teával. 

Ezúttal egy számomra új márkát szeretnék megmutatni, ami biztos elnyeri a természetes és organikus termékek kedvelőinek tetszését. A márkáról rengeteg jót olvastam már külföldi oldalakon, így nagyon megörültem amikor az Árkádban megláttam a biobolt polcain. Mivel az ára eléggé borsos, ezért igyekeztem egy különlegesebb verziót választani, amolyan jutalomként, amit néha-néha beiktatok. Így esett a választás a Calming Blend verzióra, ami édesgyökeret, borsmentát, fahéjat és levendulát tartalmaz. A csomagolása egyébként szerintem nagyon helyes és különleges, a teaadagoló rés is nagyon praktikus. 


A leírás alapján kicsit azért tartottam az ízétől, féltem, hogy vagy túl erőteljes vagy túl gyógynövényes lesz, de szerencsére nem így van, tökéletesen lágy, nagyon megnyugtató és harmonikus az íze, semelyik hozzátevő nem dominál, hanem egymással tökéletes elegyet alkotva adják ki a végső ízt.

Mivel ez a csomag nálam már elfogyott, ezért gondolkodom, hogy vegyek a márkától egy újabb dobozzal, de nem tudtam eldönteni, milyen ízesítésűt szeretnék, kipróbáljak-e valami újat vagy maradjak ennél, ami bevált. Ti próbáltatok tőlük más ízeket?

CONVERSATION

6 comments:

Réka said...

Kedves Dalma,
Nem tudom, hogy mennyiért sikerült beszerezned az Árkádban a terméket, de én eddig a legkedvezőbb áron (akármennyire is meglepő volt még számomra is) a Culinarisban találtam (850 Ft). Több ízt próbáltam már az elmúlt időszakban, de nálam is ez a favorit, valamint a karácsonyi kiadásokból a gingerbreades rooibos. :) El is nézek valamikor feltölteni a készletet. Most, hogy ránéztem a Culinaris webshopra, lennének kedvemre valóak...:)

Csipkelány said...

Köszi :) A roiboost én is láttam, de félek, mert alapvetően a roiboos ízvilág nem nagyon nekem való, de ez a verzió érdekelne... Amúgy én is ilyen áron vettem :) nem olcsó... @Réka

Audrey80 said...

Szerintem nem drága, a többi tea is 5-600 Ft, ami tényleg jobb. Ha beköszönt a hűvösebb idő, és is teázni fogok a melóhelyen kávé helyett :)

Illés Rebeka said...

A Sleepy Me nevű teájuk is nagyon finom, az is levendulás, bár abban érezhető, hogy bőven van benne gyógynövény. Ezzel a verzióval eddig nem is találkoztam, de nagyon jól hangzik. :)

Anonymous said...

Sziasztok,
Én nagyobb kínai boltokban (pl. a Jászai környékén) szoktam beszerezni ezeket a teákat, éppen most is ezt iszom, de én egy válogatás verziót vettem, amiben ez is benne van, valamint a másik kedvencem a citromfű-gyömbér-citrus, valamint borsmenta és kamilla a négy íz.
A másik márka a CLIPPER, amit szintén nagyon kedvelek.

Ivett said...

Szerintem is nagyon jók ezek a teák :) Nekem a kedvencem a Happy Me, már néhány dobozzal elfogyasztottam. Ezt a fajtát még nem láttam, de felkeltette az érdeklődésemet :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...