Karácsonyi ajándékötlet - Pupart paletta (teszttel)

Nagyon izgatott lettem, amikor megkaptam a Pupa karácsonyi kollekciójának néhány darabját, hiszen rengeteg gyönyörű és dizájnos terméket dobtak piacra, köztük ezt a csodaszép Pupart palettát. A Pupart vonalon S-XXL méretig találtok sminkpalettákat, így mindenki a saját igényeinek megfelelően tud válogatni. Ráadásul a csomagolás színét is kiválaszthatjátok, mert ugyanaz a paletta kombináció többféle csomagolásban is kapható. A honlapon egyébként az összes paletta leírását meg tudjátok nézni, külön fülön olvasható, hogy melyik milyen termékből hányat tartalmaz és kinyitva is láthattok róluk képeket.
Én a 012-es M palettát kaptam meg, ami egy ezüstös-lilás, főként hidegebb árnyalatokat tartalmazó szett. A csomagolása egyébként nagyon igényes, jó minőségű, vastag műanyag, belül hatalmas tükörrel. A kívül lévő három dimenziós pöttyös dizájn is nagyon mutatós.

A palettában egy púder, egy pirosító, két korrektor, egy krémpirosító, három krémes all over (ezt én highlighternek látom, nem tudom a honlapon mit értenek ez alatt), egy primer, tizenkét szemhéjpúder és 16 szájfény található. Továbbá van benne egy kétvégű szivacsos applikátor is. 
A szemhéjpúderek a többi Pupa termékhez hasonlóan kellően pigmentáltak és krémesek. Sajnos a felvitelnél egy kicsit porzanak és hullanak, de ez legyen a legnagyobb gond. A palettában lévő árnyalatok nagyon szépek, különösen a középen lévő mély padlizsán lila tetszik nagyon. Sajnos a második sor egy kicsit egyhangú lett,sok a hasonló szürkés, ezüstös árnyalat, illetve örültem volna, ha tettek volna bele legalább egy matt satírozó színt például a egyik highlighter helyére. Igaz, szükség esetén a púdert is fel lehet használni ilyen célokra, de azért mégiscsak. 
A púder, a pirosítók szintén szuperek, a korrektor nekem színben megfelel, főleg a szem alatti részre, a bőrömhöz kicsit világosnak látom. A szemhéjpúder alap is jó, néhányszor kipróbáltam már és szépen a helyén tartja a sminket, bár egy picit furcsa, ajakbalzsamra emlékeztető állaga van. A három all over (highlighter?) szerintem kicsit indokolatlan, mivel elég nagy csillámok vannak benne és nem igazán lehet velük mit kezdeni. De lehet, hogy csak én nem találtam még meg ezeknek a valódi funkcióját, ezért ezeket nem különösebben kedveltem meg. Mindenesetre ezeket gondolkodás nélkül lecseréltem volna egy bronzosítóra is akár.
A rúzsok, szájfények széles választékban kerültek bele a palettába, az egészen halvány, áttetsző árnyalatoktól a pinkes, sötétebb tónusokig. Van köztük rúzs és szájfény is, előbbiek jobban, utóbbiak kevésbé pigmentáltak. Személy szerint én az ilyen ajakpalettákat nem kedvelem annyira, de egy utazásnál mindenképpen praktikus. Annak, aki pedig még csak most ismerkedik a sminkeléssel különösen jól jön a széles színválaszték.

Szemhéjpúderek
1. sor
2. sor
3. sor
Púder és korrektorok
Pirosítók: balra a por állagú, jobbra a krémes
Néhány random szájfény és folyékony rúzs.
Összességében egy szuper kis kompakt palettát készítettek és igyekeztek minél jobban kihasználni a rendelkezésre álló helyet és változatos termékeket belepakolni. Akár kezdő, akár tapasztaltabb sminkesen számára is ötletes karácsonyi ajándék lehet. Az ára egyébként ahhoz képest, hogy rengeteg termék van benne szerintem nem sok, manapság egy drogériás paletta is közel ennyibe kerül, ez pedig azért minőségben szerintem fölülmúlja a drogériás termékeket. Személy szerint nekem az S-es paletták is nagyon tetszenek, az ennél nagyobbak pedig már tényleg nagyon sok lehetőséget kínálnak. Érdemes most körülnézni a honlapon, hiszen az XL és az XXL paletták most kedvezményesen kaphatóak.

CONVERSATION

3 comments:

Anna said...

Gyönyörű ez a paletta! :) Én eddig csak krémes szemfestéket, szemceruzát és rúzst használtam tőlük. :)

Dóri said...

Szia! Nagyon szép ez a paletta! Azt szeretném kérdezni, hogy Magyarországon hol tudom megvásárolni a Pupa termékeket? :)

Csipkelány said...

Itt meg tudod nézni az üzleteket:) http://www.pupamilano.hu/illatszerboltok/@Dóri

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...