Tetesept - Az illóolajok jótékony hatása

Az elmúlsz időszak igencsak nagy kihívás volt számomra mind fizikailag, mind lelkileg. Nem elég, hogy itt volt a tél, az influenza szezon, jöttek a vizsgáim és teljesen kimerültem. Így aztán ez az időszak különösen alkalmas volt arra, hogy teszteljem a Tetesept termékeit. 



A hát és vállfájásra való fürdősót ajándékba kaptam a nagynénémtől, aki tudja, hogy sokszor szenvedek izomfájdalom miatt és mivel neki bevált, bátran ajánlotta nekem is. A 900 grammos kiszerelésű termék a leírás szerint 10 alkalomra elegendő illóolajokkal (rozmaring, zöldike, kámfor, eukaliptusz) átitatott tengeri sót tartalmaz, amely a fürdővízbe szórva segít ellazítani a fáradt izmokat és oldja a feszültséget. 

Már jó néhány alkalommal használtam a terméket, de még mindig több, mint a fele megvan, úgyhogy szerintem több, mint 10 alkalomra is bőven elegendő, pedig a megadott mennyiséget használom. A hatását illetően tényleg enyhíti a fájdalmakat, ugyanis az egyik nap annyira beállt a lapockámnál egy izom, hogy két napig alig tudtam mozogni és oldalirányú mozgást végezni, aztán eszembe jutott, hogy ott hever a polcomon ez a fürdősó, gondoltam most aztán kiderül, hogy mit tud. Nem állítom, hogy csodaszer, de sokkal jobban éreztem magam a használata után, mint korábban, úgyhogy én azt gondolom, hogy tényleg beválik.

A másik két terméket tesztelésre kaptam. A Megfázás elleni fürdőkoncentrátumról sok helyen olvastam, hogy tapasztalt anyukák rendszeresen használják, amikor a gyerek beteg. Én inkább megelőzésre használtam, de arra szerintem jól bevált. Talán egyszer voltam megfázva és akkor is bevetettem és nagyon jól kitisztította a bedugult orromat. A termék egyébként eukaliptuszt, kakukkfüvet, erdei fenyőt és rozmaringot tartalmaz és a leírás szerint szintén 10 fürdőzésre elegendő.

Talán a leginkább az Aludj jól fürdőkoncentrátum érdekelt, mert szeretek stresszesebb időszakokban levendulaillatra elaludni és mivel a kedvenc Avonos Sleep Therapy permetem már nem kapható, ezért reméltem, hogy ez pótolni fogja. A termék a levendula, macskagyökér és indiai melissa olaj segítségével segíti az elalvás előtti stresszoldást és hozzájárul a pihentető alváshoz. Sajnos számomra nem a levendula megnyugtató illata dominál a keverékben, hanem valamilyen citrusos kombináció, úgyhogy ez a termék egy kicsit csalódás volt. Ettől függetlenül kellemes az illata, de nem egészen az, amire számítottam. 
Összességében elmondható, hogy mindhárom terméknek nagyon intenzív illata van, így aki ezekre érzékeny, azoknak mindenféleképpen azt ajánlom, hogy ha teheti szagolja meg őket vásárlás előtt. A hatásukat tekintve én elégedett vagyok, nem ígérnek többet, mint amit valójában teljesítenek is.
Amennyiben felkeltette érdeklődéseteket, az alábbi oldalon részletesebben végig tudjátok nézni a termékskálát:

CONVERSATION

3 comments:

Lilly said...

Az Avonos párnapermet a következő hónapban azt hiszem 399 Ft-ért lesz a katalógusban. :) Online szinte mindig rendelhető, de most a katalógusból ezen az áron én be is fogok tárazni belőle. :)

SophiEl said...

Nagyon szeretem hogy őszintén leírod, ha valamilyen termék nem jött be, akár tesztelésre kaptad, akár nem. :)
A párnapermet pedig tényleg kapható, a katalógus utolsó oldalain van valahol, 499 Ft, az akciós termékek között.

Anonymous said...

A párnapermet tényleg ennyire jó? Nagyon hatásos, tényleg megéri megvenni? Gondolkozok ezekután, hogy beszerzek akkor egyet én is belőle.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...