Joyful tropics

Ahogy melegszik a levegő hőmérséklete, úgy vágyom én is inkább a friss, citrusos, gyümölcsös illatokra és a lágy pasztell színekre, akár a szépségápolás, az öltözködés terén. Ilyenkor szinte minden márka bővelkedik az újabbnál újabb termékekben, hogy az ember hirtelen azt sem tudja mit válasszon. Mióta dolgozom rendszeresen elkövetem azt a hibát, hogy mindenféle nyári terméket összevásárolok, amiknek aztán töredékét sem tudom használni. Így aztán igyekszem egy-két aprósággal becsempészni a nyári hangulatot a hétköznapokba. Egy kellemes tusfürdő, vagy egy színes körömlakk pont megteszi.

Az Avon Joyful Tropics tusfürdője igazán fenséges élménnyé teszi a zuhanyzást. Már látványra is nagyon frissítő, mintha egy finom trópusi koktélt rejtene a csomagolás. Az illata pedig mennyei: egzotikus papaya és lédús barack. Az állaga kicsit sűrűbb, mint a többi senses tusfürdőnek, így sokkal kevesebb is elég belőle, hiszen nagyon jól habzik. 
Nagy kedvencemmé váltak az Avon Gel Shine körömlakkok is, különösen a fedőlakk fantasztikus. Egy hétig simán kibírja a körmömön a lakk, anélkül, hogy lepattogna. Igaz, használok mellé alaplakkot (Avon 5 az 1-ben körömápoló lakk). Ami a színes Gel Shine lakkokat illeti, én azokat is nagyon megszerettem, bár az Avon lakkjai mindig is toplistások voltak nálam. A fedésük viszont színenként eltérő, ugyanis a sötétebbek már egy rétegben is szépen fednek, a világosabbakból azért kell a két réteg, hogy igazán jól mutassanak. 
Sheer love egy gyönyörű halvány babarózsaszín, amilyet nagyon régóta kerestem már és végre megtaláltam a tökéleteset. Se nem túl fehér, se nem túl rózsaszín, nem túl átlátszó és két rétegben egyáltalán nem egyenletlen. Elegáns és egyszerű, amit minden alkalommal bátran viselhetek. 

A Mint to be szép türkiz szín, amit elsősorban nyaraláshoz tudok elképzelni, barna bőrhöz a strandon tökéletesen mutat. Szerencsére ez is éppen jól lett eltalálva, nem túl sötét és nem túl zöld, inkább olyan Tiffany kék. Szerintem csodaszépek, akár együtt is.
Nektek mi a kedvenc nyári terméketek?

CONVERSATION

2 comments:

SophiEl said...

Nekem, mióta megjött a jobb idő a Balea After Sun tusfürdő - Dove önbarnítós testápoló kombó a kedvencem, ezzel indult a nyár. :) A héten Eucerin napvédőkből fogok feltankolni.

Szabina said...

Mindkét körömlakknak gyönyörű a színe, nyáron én is szeretem az ilyen babás árnyalatokat :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...