Teszt | Pupa Velvet Garden szemhéjpúder paletta

 Mostanában valahogy egyre ritkábban fognak meg a sminktermékek. Régebben annyira lázba tudott hozni egy-egy szemhéjpúder vagy egy új rúzs, manapság viszont szinte minden megvan a kollekciómban, és úgy igazán nincs szükségem új színekre. Főleg, hogy hétköznap szinte ugyanazokat a természetes árnyalatokat veszem elő. A limitált kollekciók viszont mindig felkeltik az érdeklődésemet, hiszen ezek mindig különlegesebb, érdekesebb csomagolást és tartalmat kapnak. Nagyon vártam hát a Pupa őszi kollekcióját (meg persze a mostani, karácsonyit is). Leginkább a pirosító és a paletta fogott meg, úgyhogy ez alkalommal utóbbiról, a Rose garden palettáról szeretnék egy kicsit írni.

A csomagolás igazán őszies lett a sötét lilás alapon néhány rózsaminta kapott helyet a kollekció nevéhez hűen. A paletta belsejében egy hosszú, vékony tükör is van, ami utazáskor praktikus, hétköznapi használatra szerintem elég keskeny. Tartozik hozzá 2 db aplikátor, a jobb fajtából, úgyhogy ezek egészen jól használhatóak, bár én továbbra is az ecseteimet használom a felvitelkor. 

 A palettában kilenc szemhéjpúder kapott helyt, a fehértől a csokoládéig különböző barnák, rózsaszínek, pezsgőszín, bronz és arany is található. Sajnos a képek az árnyalatokat nem adják vissza valami hűen, de szerencsére a swatchok már jók lett, ott valóban az a szín látszik, ami a felvitelnél is. Sajnos a szemhéjpúderek minősége elég változó, a csillogóbb színek mintha egy kicsit jobban teljesítenének, míg a halvány, matt árnyalatok a vártnál rosszabbul teljesítettek. Nedvesen ugyan még nem próbáltam őket, valószínűleg úgy intenzívebb eredményt lehet elérni. A festékek felvitelkor egy kicsit porolnak, ami elég zavaró tud lenni, ezért érdemes leütögetni a felesleget, különben az egész a szem alatti alapozó és korrektor ágyban fog landolni. A színek egyébként egymással nagyon szépen kombinálhatóak, akár egy esti, erősebb smink elkészítésére is alkalmasak. Mivel matt barnák is vannak a palettában, akár a szemöldököt is ki lehet vele emelni, ami például utazásnál nagyon jól tud jönni. Még az is elképzelhető, hogy a hétvégi milánói utunkra is őt viszem magammal.  Összességében elégedett vagyok vele és sokszor szoktam utána nyúlni reggelente, mert szinte minden benne van, amit egy szemsminknél általában használni szoktam, ennek ellenére kicsit túlárazottnak érzem, ugyanis a pigmentáltsága nem annyira kiemelkedő.

Ha szeretnétek megvásárolni, mindenképpen próbáljátok ki a boltban, hogy lássátok, hogy mennyire pigmentáltak a púderek!

CONVERSATION

2 comments:

SophiEl said...

Kb mióta megjelent szemezek vele, de félek h a 3 NAKED palettám mellett nem nagyon használnám ki, még nem mertem megvenni... :/
Jó hogy írtál róla. :)

Dynasty said...

I love your blog!
Would you like to follow each other? I've just followed you, hope to see you soon on my blog <3
majalivinglife

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...