L'oreal quad pro (Eva Longoria) és ESSENCE "highlighter"




Mindkét terméket akciósan sikerült beszereznem, az Essence-t még régebben, azt hiszem az 299,- volt, a L'oreal pedig 799,- nemrég a Rossmannban.
Mindkettő nagyon jó, csillogós termék. Az Essence azt hiszem egy szemhéjpúder, de én általában highlighterként használom. Láthatjátok a képen, a kezemen balról ez az első szín, az első képen erősebb, a másodikon kicsit eldolgoztam, így highlighterként tökéletes.
Ami a szemhéjpúdert illeti nagyon jó, a kedvencem belőle a felső (3-as számú) arany szín, ez nagyon csillogó és szép halvány arany színe van. Sajnos a két lila nem egészen látszik jól a kezemen, elég barnásnak tűnnek, pedig nem azok. Lehetne kicsit erősebb a pigmentáltságuk, de alapvetően ezek is jók. A széln pedig van egy kis "highlighter", ami gyöngyházas színű és krémes állagú. Ezt is nagyon jó, a kis applikátorral kicsit nehéz felvinni, mert összecsomósodik a szivacson, de ujjal tökéletes.
Összességében szerintem megérte az árát, teljes áron nem vettem volna meg, így viszont nagyon jó. Ráadásul mivel imádom Eva Longoriát, nem volt kérdés, hogy ezt a változatot szerzem be.

CONVERSATION

0 comments:

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...