New in - shoes



Az utóbbi hetekben vettem két új cipőt is. Egy hegyes orrú balerinát a New Yorkerben 1500,- Ft-ért és egy fehér szandált egy kínaiban 2000,- Ft-ért. 




Az egyetlen gondom ezzel a csodaszép kis balerinával, hogy az az egy alkalom, amikor a lábamon volt, elég nagy kínszenvedéssé változott a nap közepén. Nem elég, hogy kidörzsölte a lábamat kb. 6 helyen, de az ominózus lábujjam (aki régebb óta olvas tudja, hogy volt egy kis problémám az egyik lábujjammal, ami miatt télen talpbetétre vagyok ítéltetve)  is iszonyúan fájt benne. Valószínűleg a hegyes orr lehet az oka. Még reménykedem benne, hogy kitágul és kényelmesebb lesz, de megmondom őszintén mostanában olyan érzékeny vagyok a lábamra, hogy inkább hordom ugyanazt az egy kényelmes és bevált cipőt, minthogy kivárjam, amíg az újak a lábamhoz idomulnak.


A másik, amit beszereztem egy hirtelen vásárlás eredménye, kb. 10 perc alatt sikerült lecsapnom erre a darabra. Éppen fogorvoshoz mentem, a kedvenc szandálomról pedig hirtelen 4-5 kő is leesett. Persze nálam se tű, se cérna (mert fel lehet őket varrni) nem volt, nem akartam olyan idétlenül végigmászni az egész városon és aztán feldobni a hiányos díszítésű szandálomat a fogorvosi székbe (na meg hát ez is egy indok volt egy új cipő megvásárlására ;), így bementem a Lehet téri csarnokba és a mami cipők között találtam ezt a darabot. Volt még fekete és bézs színben is, de én a fehéret választottam, mert fehérem még úgysincs. Lábon azért valamivel jobban mutat :)
 Ahhoz képest, hogy ilyen olcsó volt és kínai, nagyon kényelmes. 

CONVERSATION

9 comments:

LittleMucli said...

Jujj de szépek!

Nekem is állandóan a cipőkkel van bajom,teljesen együtt érzek veled. ami a boltba nem kényelmes,haza se jön velem akár milyen szép lehet,csak aztán ezek a kis gonosz cipők első kényelemből sokszor átváltanak sanyargató sámfákká.

Thündérke said...

Nekem szinte minden balerina cipő kényelmetlen :( , sőt minden lapos cípő :( . A fehér szandi nagyon tetszik! :$ Régen, ha olcsó volt egy cipellő és kicsit is kényelmetlen akkor is megvettem, de soha nem lett kényelmes, és azóta már csak kényelmes cipőt veszek ! :D

toppencs said...

Nagyon jókat vettél:-)))) a fehér különösen a kedvencem ^^

Unknown said...

uhhh csodaszép ez a fehér szandi :3

Bogi Vrg said...

Szuper a fehér szandál!
Szerintem nem a hegyes orrával van baj a fekete cipőnek, hanem azzal, hogy New Yorker! Nem azért, csak volt már onnan pár cipőm, de többet nem veszek, akármilyen olcsó is, mert az összes gyilkos volt eddig!

Csipkelány said...

Bogi Bog: lehet, többet nem is veszek ott :( Bár ezt még megpróbálom hordani... de nem sok reményt fűzök hozzá..

Anonymous said...

Kár a kis feketéért, mert nagyon csecse, bár én is jártam már így egy Tallys meseszép balerinával, el kellett passzolni, mert egyszerűen nem viselte el a lábam...

Anett said...

A fehér szandi nagyon aranyos! Néha ki lehet fogni jó cipellőket a Lehelen :)

JinglingApricot said...

Nagyon kis cukik! Főleg a szandál tetszik! :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...