Avon rendelés / Avon haul


A legutóbbi Avon rendelésemben egy ezüst glitteres körömlakkot, egy szemöldök ceruzát és egy alapozó bázist rendeltem. A primerek közül még csak ezt próbáltam arcra, de nagyon meg vagyok vele elégedve, bár kicsit drága (kb. 2000 Ft körül).

Last time I ordered some products from Avon. I chose a silver glittery nail polish, a brow pencil and a face primer.This is the only primer I ever tried for my face and I really like it, just a bit pricy (about 2000 Ft).





A ceruza másik végén ez a kis kefe található, ami nagyon hasznos a szemöldök formázásánál, hiszen egyrészt a szemöldök szálakat is elrendezi, másrészt a színt is jobban el lehet dolgozni.

The brow pencil has a little brush on the other side and it helps You to comb trough your brows and apply the colour evenly.
A körömlakk ugyanolyan, mint az Essence glitteres lakkjai, vannak benne nagyobb és apróbb csillámok is.

The nail polish has the same consistency like the Essence's glitter nails polishes, there is big, chunky glitters in it and little ones too.






CONVERSATION

12 comments:

Unknown said...

a silver plated nekem is megvan, imádom :)

Gabica said...

ezt a szemöldök ceruzát már máskor is használtad? olyan fura színűnek tűnik így a képről

Csipkelány said...

Igen, a lakk tényleg szuper. A ceruzát igen használtam, ezt használtam a legutóbbi sminkvideókban :) Illetve a szemöldökformázós videóban is. Sötét barna színe van.

Christy said...

A bázis és a szemöldök ceruza is nagy kedvencem :) Olyannyira hogy a bázist már újravásároltam és ahogy elnézem a helyzetet a ceruzát is meg fogom rendelni ismét. Nagyon szeretem a végén található kefét :)

Csipkelány said...

Igen, tényleg szuper mindkettő :)

Bogi Vrg said...

A szemöldökceruza nagyon jó lehet!

hkorinna said...

Tényleg nagyon ötletes ez a szemöldökceruza! Én is most keresem a tökéletes primert arcra, először a koreai BB-vel teszek egy próbát! :)

Niki said...

Szemöldökceruzám nekem is ilyen van (a világosabb árnyalatban), én nagyon szeretem. Viszont a primert az Avontól még nem próbáltam, bár már gondolkodom rajta egy ideje.:)

V. said...

Nagyon jók a képeid!
Én is most szereztem be egy szemöldökcerkát az Essense-től a szemöldökös videód hatására...és...sokkal jobb azzal formázgatni mint szhp-rel.:)
UI. még VIDEÓÓT!!:D

Aviana Rahl said...

tetszik a ceruza, régóta szemezek vele!!

Andy said...

Jajj ez a szemöldökceruza nagyon szuper. Nekem is. Eddig évek óta csak a Lady Ann 2es ceruza volt ami nekem illett, de ez ugyanolyan tökéletes. És a lakk is nagyon jó. Nekem aranyba van az ünnepek miatt. Kár hogy már nem rendelhető:S

Bold Barbara said...

wooow!!!a koromlakk nagyon klassz!!!
http://ladybirdcastle.blogspot.ro/

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...