MIla Kunis smink videóval



Facebookon kérdezte, hogy kinek a sminkjét látnátok szívesen és a legtöbb szavazat Mila Kunisra esett, úgyhogy az ő sminkjét készítettem el. A fotókon, amit róla láttam szinte egytől egyig szemhangsúlyos sminkeket visel. Ritkán visel színeket, ha mégis, azok inkább sötétebbek (kék, lila), de azt hiszem a legjellegzetesebb sminkje a barna illetve fekete füstös szem és ennek különböző variációi. Az általam kiválasztott smink (fenti fotó) a Ted c. film bemutatóján készült róla.








CONVERSATION

3 comments:

Unknown said...

Szia

Nem tudom emlekszel-e ram, de en is gyomroi vagyok es egyszer irtal a blogomra egy kommentet, hogy szoktal latni:) Jo regen volt, lehet mar nem emlekszel.
En viszont azota is kovetlek, itt is, youtube-on is es szeretnek neked gratulalni, mert nagyon ugyes vagy es tehetseges:) Most is nagyon szep sminket keszitettel.

Egyebkent multkor elottem mentel a Keletiben piros kabatban, de nem mertem odamenni meg gondolom siettel, reggel volt:)

ja es az elozo posztodhoz koszi hogy irtal arrol a hajszinezorol. Sok jot hallottam mar rola es igaz hogy nem olcso, de legkozelebb en is olyat fogok venni. Most lett pont befestve a hajam megint:)

puszi, Niki

Csipkelány said...

Szia :)Persze, hogy emlékszem rád, mert én is észre szoktalak venni :D Nagyon szép hosszú hajad van (irigykedem... az enyém most mintha megállt volna :( ) Egyébként köszönöm. Na majd ha legközelebb látjuk egymást... :)

Unknown said...

Tényleg? jaj hát ezen most olyan jót nevettem:D Nem hittem volna, hogy felismernél, mármint tényleg ez elég régen volt már.
Egyébként köszönöm szépen:)

Legközelebb odamegyek hozzád tényleg:)

Kellemes Ünnepeket és jó hétvégét!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...