Matte Crimson


Ezer éve nem volt teszt a blogon. Mostanában inkább a videókra koncentráltam, valahogy úgy vettem észre, hogy az igény is nagyobb arra, mint a blogposztokra, így szépen lassan el-elmaradoztak :/ Nem is akarom mentegetni magam. Abbahagyni a blogot végképp nem akarom, csak nem tudom, hogy kellene ezt a dolgot áthidalni. Esetleg valami ötlet? Mit szeretnétek többet látni? Persze teszteket videó formájában is lehetne... Na majd meglátjuk.

Addig is hoztam egy Avon rúzs tesztet. Egy ideje már lehet kapni a matt színmegújító ajakrúzsokat (5 árnyalatban). Én egyből lecsaptam a legsötétebb árnyalatra, a Matte Crimsonra. Ez az igazi mély vörösbor árnyalat. Gyönyörű! 

Normál méretű, 3,6 g-os, fekete műanyag csomagolású rúzsról van szó, aminek közepén egy ezüst csík fut végig, rajta AVON felirattal. Egyszerű és elegáns. 

Matt rúzs révén kicsit "szárazabb", mint hidratáló társai, viszont nem szárít (amiről az E-vitamin és a jojoba olaj gondoskodik). Azért érdemes előtte alaposan leradírozni az ajkainkat, mert sokkal csúnyább és egyenetlenebb lesz a végeredmény, mint egy normál rúzs esetén, ha cserepes a szánk. Használtam ajakbalzsam nélkül is, úgysem szárít, tehát ezzel nincs gond. Elég tartós is, viszont nem csókálló, a nyomunkat otthagyjuk vele, az biztos (ld. kávés poharas kép). Nagyon szeretem benne, hogy építhető, egész mély, sötét bordó színt lehet elérni, ha rákenjük a szánkra, de finom, enyhe meggy színt kapunk, ha az ujjunkkal ütögetjük az ajkainkra. Így nem annyira drámai a hatás, viszont gyönyörűen megszínezi az ajkakat.

Nekem személy szerint nagy kedvenceim a matt rúzsok, nagyon kifinomult végeredményt adnak. Főleg egy vörös, netán bordó árnyalatnál sokkal finomabb és elegánsabb, mint a csillogó társai.

Az ára sem vészes, kb. 1000,- Ft-ért lehet megrendelni az Avon katalógusból.




 


A rúzs és a nyoma :)

CONVERSATION

10 comments:

djkaty said...

Nagyon szép színe van :-)

Gabica said...

Én nagyon szeretem olvasni a blogos teszteket is, a videókat is, de azokból mostanában tényleg egyre több lett, ami addig nem baj, ha nem megy az írás rovására. :)
Jól áll Neked ez a rúzs, én tuti nem merném használni (bár nem is állna jól nekem)

Rúzsnyom Niki said...

Nagyon gyönyörű vagy ezzel a rúzzsal, hordd gyakrabban, mert eszméletlenül jól áll :)
http://nikkiifashion.blogspot.hu/

Njoythestyle said...

Tényleg csodás színe van, köszi a tesztet :)
Pusza: Reni

Anonymous said...

Én a Te videóidat szeretem a legjobban youtube-on és szerintem nem vagyok ezzel egyedül! ;) Még sok-sok videót! :))
Anett

hkorinna said...

Gyönyörűséges ez a rúzs! :) Én az írásos posztokat is nagyon szeretem (talán még jobban, mint a videókat), de lehet, hogy ez csak azért van, mert imádom a fotóidat nézni, nagyon szépek és igényesek. :)

Unknown said...

Tényleg csodás színe van, köszi a tesztet :) little black dress

Szilva said...

Naaagyon tetszik, nagyon jól áll ez a szín!
Eddig erősen szemezgettem vele.. de, ah.. imádom a rúzsokat, halmozom is őket,mint az élvezetet, de sajnos nem mutatnak rajtam jól ezek a mély színek:(

Anonymous said...

Én jobban szeretem a videókat, de a kettő együtt lenne a legjobb. :)

Barbara Sipka said...

Álomszép ez a szín!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...