Valentin - napi smink

Nagyon várom már, hogy végre tavasz legyen. Kezd egy kicsit elegem lenni ebből a szürke, esős időből, ami már reggel elrontja az egész napomat. Így történt ez ma is. Ahogy kinyitottam a szemem és megláttam, hogy az ég szürke és lóg az eső lába, egyszerűen erőszakot kellett vennem magamon, hogy egyáltalán kikeljek az ágyból. Ez meg is alapozta az egész napi hangulatomat. Bár szerencsére ez fordítva is működik, tehát a napsütéses reggelek szinte mindig jól indulnak. Úgyhogy remélem, hogy egyre kevesebb ilyen borús nap lesz. 

Rátérve a napi sminkre, ezt a sminket én valójában a múlt hétvégén viseltem. A Valentin-napnak szerintem nálunk nincs nagy hagyománya, bár próbálkoznak vele, engem valahogy hidegen hagy az egész. Mindenesetre tudom, hogy sokan szeretitek illetve készültök rá, így készítettem egy olyan sminket ami tökéletesen megfelel erre a napra. 

Aki párban él, annak célszerű egy matt, nem kenődő vörös rúzst választania, különben a randi végére, néhány csók után inkább fog hasonlítani egy húsevő zombira, mint egy dögös lányra.

Akinek viszont nincs párja, annak pedig nagyon jó kis "power-makeup" ez, amitől különlegesnek és dögösnek érezheti magát. E mellett aki egyedül van, javaslom, hogy ilyenkor tegyen be egy csajos filmet (ajánlom a Mamma mia-t, amit én csak most láttam, de nagyon tetszett), csináljon magának egy sütit/vegyen fagyit és bújjon be a kanapén egy meleg takaró alá és csak élvezze, hogy azt csinálhat, amit csak szeretne :)









CONVERSATION

4 comments:

Dóra said...

Nagyon szép ez az essence-es szájfény! Nem is gondoltam volna hogy ilyen jól pigmentált! Mennyire tartós? :)

Rúzsnyom Niki said...

úgy látszik nagyon egy rugóra járt az agyunk :D Én is egy hasonló Valentin napi sminket készítettem, ráadásul ugyanezzel az Essence szájkrémmel :)
http://nikkiifashion.blogspot.hu/2014/02/napi-smink-its-valentines-day.html

Megaera said...

Nagyon szép ez a smink, kiemeli a szemed színét :)

Unknown said...

Szép smink lett, nem is gondoltam volna, h az Essence-es ajakkrémet használtad! Megvettem a rózsaszín árnyalatot belőle, de rajtam borzalom volt... a színe tetszett, de nagyon beleült az ajakráncokba, kihangsúlyozta őket, és rondán összeállt az ajkak belső felén :( nem lett kedvenc, tovább is adtam. Viszont ez a piros gyönyörűen mutat rajtad!
Ezt a Sleek palettát is nemrég szereztem be, még úton van hozzám, de már nagyon kíváncsi vagyok rá! Alig várom a szép rózsaszínes sminkeket tavasszal :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...