Életképek - tavasz


Az utóbbi időben elég elfoglalt voltam. Mióta saját háztartást vezetek folyton van mit csinálni, e mellett ott vannak a régi dolgok: munka, párkapcsolat, barátok, család. De nagyon élvezem, hogy ennyi minden történik, bár néha azért hiányzik egy-egy nap, amikor nem csinálok semmit. Az elmúlt hetek a blog szempontjából is változatosak voltak, sok felkérést, meghívást kaptam, amit ezúton is köszönök és igyekszem tartani a lépést. 

Azt gondolom, ezek az apró pillanatok és örömök azok, amik boldoggá tesznek, úgyhogy amikor csak tudom, igyekszem ezeket megörökíteni. Egész héten esett, alig volt kedvünk kimozdulni és már azon voltunk, hogy lemondjuk a mára szervezett baráti pikniket, de aztán ma reggel csodaszép napsütésre ébredtünk. Úgyhogy mindjárt mennem is kell pakolni és készülődni, hogy a nap hátralévő részét a Normafánál töltsük. Addig is hoztam néhány képet az elmúlt hetekről és ígérem majd a piknikről is fogok :)

 Lately I've been so busy. Since I do housekeeping it seems like I always have to do something. Plus there are the same old things like : work, relationship, friends and family. I really enjoy it, but sometimes I miss the days when I did not have to do anything, just rest. So the last few weeks were interesting as my blogger life too, because I got some invitations and products for testing which I wanna thank You again.

I think these little moments are the spice of the life, which makes me/us happy, so I try to preserve them. It was raining all week long here, so we almost had to cancel the spring picnic with our friends, but luckily today we woke up for a beautiful sunny morning. So now I should pack my stuff and get ready for the rest of the day which we gonna spend at Normafa. Till then here are some photos about the last few weeks and I'll bring some about the picnic, I promise.













Lovely - RIO; Golden Rose - Holiday 58






CONVERSATION

7 comments:

littleancsi said...

Nagyon szép képek :) Anyu is hozott haza olyan tüsis szirmú tulipánt, nagyon érdekes!

djkaty said...

AZ utolsó előtti képen lévő mani és a sötétlila csipkés felső a kedvencem. Örülök, hogy ott voltál velünk tegnap a talin, gyere el legközelebb is :-)

Megaera said...

Katy-val egyetértve, csodás az a mani és a sötétlila csipkés felső maga az álom! És olyan elegáns hozzá a tartásod is :)

Anonymous said...

Hú nagyon klassz képek. Már kezdtem hiányolni ezeket, nagyon jó érzéked van ehhez! Kapcsolódom az előttem szólókhoz a mani és a csipkés felső a tuti befutó! EGyébként honnan van a felső?
Jó pikniket! Itt sajna most is esik az eső:(

SophiEl said...

Nagyon szépek a képeid. :)

Angel said...

Csodás képeket készítesz!
Nagyon jó nézegetni őket,kicsit olyan mintha ott lettem volna.:)

Anonymous said...

Jaj,hogy én mennyire szeretem a képeidet olyan hangulatosak!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...