VIDEÓ | Glamour-napi haul

 A Glamour-napokat nagyon gyorsan és szisztematikusan letudtam Zsófi társaságában. Már reggel nyitásra érkeztünk a Rossmannhoz, majd onnan mentünk a Dm-be és gyógyszertárba. Végül a Müller, az Yves Rocher, a Tally weijl és a H&M is sorra került. Szerencsére mindent sikerült nagyon gyorsan elintézni, még alig voltak emberek a boltokban. Ezután beültünk a McCaféba meginni az ilyenkor szokásos lattét és cappuccinot, majd elváltunk. Ezután én még benéztem a C&A-ba, ahol nem remélt kincsekre bukkantam, de sajnos a napszemüveget, amiért mentem nem találtam.

   I finished this year's Glamour Days fast and tight with Zsófi. We arrived at Rossmann at the morning opening, after we went to DM and to the pharmacy. We continued in Müller, Yves Rocher, Tally Weijl and H&M. Luckily we went through them pretty fast as almost no customers were in the stores. Eventually we had our usual latte and cappuccino at McCafé before departing. After that I also checked C&A where I ran into unexpected treasure, however I could not find the sunglasses that I was looking for.

 3/4 leggings | C&A
 Sportmelltartó/ Sports bra |Terranova
Top |C&A
 Top |H&M
 Virágos sál /Floral print scarf |H&M
 Fehér nadrág/White trousers | C&A
 Alsónemű/Panties | H&M
Hajgumi/ Hair ties | H&M
 Garnier Fructis Goodbye damage instant hajpakolás/ hairmask
Garnier Fructis Oil repair3 hajpakolás/ hair mask
Garnier Fructis Fruity Passion sampon/shampoo

 Yves Rocher hydra vegetal szérum/serum
La Roche-Posay Effaclar Duo +

Essence nail art - Black dress and white tie (101 dalmatians)
Essence nail art - The bees and the birds (feather effect)
Essence fast cuticle remover
Essence ultra strong nail hardener
Essence Lash Mania szempillaspirál/mascara
Lovely snow ball -  Snow touch pirosító/blush
Essence - Cute pink ajakkontúr ceruza/lipliner
Essence big bright eyes - Highlight it...pearly
Catrice Eye brow stylist - Date with Ash-ton
Maybelline color tattoo - Pink gold
Maybelline color tattoo - Metallic Pomegranate



CONVERSATION

6 comments:

Réka said...

Hűűű, ma én is kirúgtam a hámból rendesen. Talán a C&A-ba hagytam ott a legtöbb pénzt: vettem sálat, két pólót a páromnak, egy pólót, egy farmert és egy sztreccs szoknyát magamnak. Aztán "soron kívül" -20% akció volt a budmilban (futócipő) és a Hádában is (ruha). DM-ben egy manhattan korrektort és púdert vettem, meg egy astor lakkot. New yorkerben egy melegítőnaci lett az enyém, a Libriből pedig a Trónok harca jött velem haza. Ahhoz képest, hogy nem nagyon akartam semmit venni, sok mindent vettem, de minden nagyon tetszik. Plusz még megjött a MUP rendelésem egy Sleek pirosítóval és az Oh so special-lel, valamint egy blogsales rendelés--> most tuti nem vásárolok semit egy jó darabig. A Color Tatookból nagyon jókat vettél, nekem is ezek az árnyalatok vannak meg és nagyon szeretem őket. Egy sportmelltartó is jól jönne, de még nem találtam meg az igazit.

Ágihanna - Szelencetitkok said...

Én egyelőre csak a drogériás kört tudtam le (Müller, Rossmann), a DM-ben annyira felháborodtam a felárazott CT-n, hogy ott is hagytam mindent.

Timi said...

szuper dolgokat vettél :) nekem teljesen kiment a fejemből a Garnier sampon akciója, így azt ma fogom beszerezni. Jó, hogy említetted! :)

Norina said...

Szia, szuper dolgokat vettél, tetszik a sport felső! :)És persze a többi is!

(http://norinahellaphotography.blogspot.sk/2014/04/giveaway.html) giveaway

Nóra Pogonyi said...

Nagyon hasznos és szép dolgokat vettél. Így utólag azért én is vásárolhattam volna többféle olyan dolgot, aminek hasznát veszem teljes mértékben (pl. hajgumi mindig kell :D). (Megjegyezném, hogy nagyon szépek a képek is és a blog is velük.)

Kata - mosolyrecept.blogspot.hu said...

Szuper dolgokat vettél!
A H&M-es topokból lassan minden színt beszerzek, kényelmesek és mosás után sem nyúlnak ki. Az Yves Rocher hydra vegetal szérum nekem is nagyon bevált, már az arctejet is használom, amivel szintén nagyon elégedett vagyok :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...