Februári kedvencek

Idejét sem tudom, mikor volt utoljára havi kedvences bejegyzésem, pedig másoknál nagyon szeretem az ilyen jellegű posztokat és videókat, hiszen ezekből sokkal inkább kiderül, hogy mik azok a termékek, amelyek valóban beváltak hosszabb távon is.  Februárban elég vegyes volt a felhozatal a kedvenceimből, viszonylag kevés smink és annál több egyéb termék gyűlt össze, amelyekhez szívesen nyúltam. 

Az egyik kedves munkatársam és barátnőm ajánlására vettem meg a Pantene Pro-V Intense Repair sampont és balzsamot. Mivel az illetőnek gyönyörű haja van, azért mindenképpen szerettem volna egy próbát tenni  a termékekkel és nem kellett csalódnom. Leginkább a Dove Pure Care Dry Oil termékcsaládjához tudom hasonlítani, amit szintén nagyon szeretek. Mindkét terméknek nagyon finom illata van. A hajamat puhává és selymessé teszik, úgyhogy engem meggyőztek. Biztos, hogy a Glamour-napokon be fogok tárazni belőle.
Hajhabot borzasztó ritkán használok, mert utálom azt a ragacsos érzést, amit a fejbőrömön hagy. Viszont tény, ami tény, hogy sokkal dúsabbnak tűnik a hajam és kevésbé lapul le, amikor hajszárítás előtt felviszem a tincseimre. Így ha nm is túl gyakran, de elő szoktam venni a L'oréal Paris Studio Line Silk & Gloss hajhabját. Nem mondom, hogy egyáltalán nem érzem, hogy a hajamban van, de még mindig sokkal elviselhetőbb, mint más hasonló termékek és elég jó tartást is ad, úgyhogy azt hiszem egy szavam sem lehet rá. Az illata is kellemes, a pumpája is jól működik, az ára is baráti. A legfrisebb JOY magazinhoz kaptam ajándékba a Schauma Mirror Gloss hajápoló olajat, amit az első használattól kezdve imádok. Isteni illata van és nagyon fényessé és puhává teszi a hajvégeket. Öröm felkenni és a csomagolása is nagyon csajos.
Testápolás terén nem használok semmi újat, a télen beszerzett termékeket alkalmazom most is, mert nagyon szeretem őket. A legnagyobb kedvenc a terhességem alatt a Palmer's Tummy Butter testvaj és a Bio Oil. Mindkettőt elsősorban a pocakomra használom és nagyon jól hidratálnak, egyáltalán nem szokott égő, viszkető érzés jelentkezni. Kiütés és stria sem jelent meg eddig rajtam (kopp-kopp), úgyhogy szorgalmasan kenem magam továbbra is. Ár-érték arányban talán a Tummy butter jobban megéri, mert sokkal nagyobb kiszerelést kapunk olcsóbban, viszont kicsit körülményesebb használni, mint a Bio Oil-t. Ha pedig egy kis kényeztetésre vágyom és a kezemet, lábamat is bekenném valami hidratáló testápolóval, akkor a The Body Shop Frosted Plum pumpás testápolóját veszem elő. Még mindig nem tudom megunni az illatát, annyira kellemes. A pumpás kiszerelés külön tetszik, nagyon jól adagolható így a termék és higiénikus is a használata. A testápoló egyébként kellően hidratál, de sokkal vizesebb állagú, mint a testvajak. Pont ezért nagyon könnyen beszívódik.
Az arcápolási rutinomba két új termék is érkezett az elmúlt hónapban. Mindkettő az Avon terméke. Az egyik a Nutra Effects Miracle Glow olajos arckrém. Bevallom, kicsit tartottam tőle, hogy túl intenzív lesz a kombinált bőrömnek, de szerencsére éjszakára tökéletes. Könnyen beszívódik és nagyon jól hidratál, anélkül, hogy zsírossá vagy ragacsossá tenné a bőrt. A krém állaga egyébként elég mókás, ugyanis egy normál, sűrűbb arckrémbe kevertek apró olajgyöngyöket, amelyek az arcra felkenve szétpattannak és így keverednek a krémhez. A Miracle Glow termékcsaládból már egyébként az arclemosót és az arcápoló olajat is használom, melyekről egy korábbi bejegyzésben már bővebben írtam és bátran állíthatom, hogy abszolút pozitív csalódás ez a vonal.
A másik újdonság a Planet Spa Greek Seas szemkörnyékápoló gél. Sajnos a karikáimmal ez sem tesz különösebb csodát, ahogy eddig semmi, amit próbáltam, viszont nagyon jól hűsít és hidratál, úgyhogy kellemes érzés használni. 
Ajaktermékek közül egyértelműen az ajakápolókhoz nyúltam leggyakrabban ebben a hideg, csípős időben, így a L'occitane cseresznyevirágos ajakápolója (színtelen) és a Labello Blackberry shine (színezett) lett a két kedvencem. Egyik sem olyan intenzív, mint mondjuk a Nuxe ajakőolója, amit éjszakára szoktam felkenni, de nappalra, vagy a táskába bedobva mindkettő tökéletesen megállja a helyét. Ha csak egy kis hidratálásra vágyom, akkor a L'occitanet veszem elő, ha viszont egy kis színre is vágyom, akkor a Labellohoz nyúlok. Rúzsok közül mostanában a rózsaszínebb árnyalatok felé nyúlok, így került a kosaramba nemrég a Lovely K-lips Pink Poison árnyalata is, amit nagyon megszerettem. Gyönyörű színe van, tartós és nagyon jól pigmentált.
Korrektorok közül évek óta ugyanaz a Catrice Camouflage a kedvencem, azonban egy ideje nagyon sokat használom a Catrice Camouflage wake up effect termékét is, az egyik legjobb termék, amit a szemem alatti karikák eltüntetésére eddig bevetettem. Az Ilcsi ichtiolos korrektorát inkább éjszakára, mintsem sminkelés során használok, mert van egy kis zöldes beütése, ezért legfeljebb alapozó alá lehet szépen felvinni, önmagában elég mókásan mutat. A hatását pedig egyébként is akkor fejti ki a legjobban, ha közvetlenül a bőrre és nem az alapozó fölé kenjük, hiszen így tudja leszárítani a már kialakult pattikat. 
Szempillaspirálok terén a Maybelline The Colossal Volum' Expresst szeretem leginkább felkenni, mert nem tapasztja össze a pillákat, mégis szépen dúsít és hosszabbít is. A keféje klasszikus, duci, nem szilikonos. A szemöldökömre mostanában szeretek erősebb színeket használni, valahogy úgy érzem, hogy jobban keretezi az arcomat és jobban illik a hajamhoz is a sötétebb árnyalat, ezért nagyon szeretem az Avon Mark Deep Brown zselés szemöldökformázóját. Nagyon erősen pigmentált, ezért óvatosan kell bánni vele és elég egy nagyon kis mennyiséget felvinni egyszerre, különben nagyon mesterkélt hatása van. 
Nektek mik az aktuális kedvenceitek? Nagyon kíváncsi vagyok, mert már gyűjtöm az ötleteket a Glamour-napokra és ilyenkor szeretek egy-két újdonságot is kipróbálni, úgyhogy bátran írjátok meg, milyen terméket ajánlanátok kipróbálásra.

CONVERSATION

3 comments:

Anonymous said...

Szia!

Én is szeretem a kedvences bejegyzéseket, én örülnék neki, ha esetleg "random" kedvenceidről is írnál, azokat is szeretem nagyon olvasni!

Azt szeretném kérdezni, hogy a Palmers krémet hol lehet beszerezni? Honlapról rendelve? Köszi!

Anna said...

Szuper bejegyzés volt. :)

Az Ordinary termékei nagy kedvenceim lettek télen.
Az Avon Planet Spa Thailand fürdőolaját is imádtam.
Sminktermékek közül a Colourpop All I See is Magic palettája, a Viper folyékony rúzs és az Angel Food highlighter.
A Maybelline Superstay full fedésű alapozója is nagyon nagyon jó szerintem.
Most ezek ugrottak be.

Csipkelány said...

A Palmer's termékeket én a notino.hu oldalról rendeltem, ahol személyes átvételt is tudsz kérni, ha Budapesten jársz, így megspórolhatod a postaköltséget :)

Moon Angel Köszi a tippeket :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...