Gerovital napozó csomag

Nemrég ismét megkerestek a Farmec cégtől, hogy küldenének néhány terméket tesztelésre. Ezúttal nem hajápolási, hanem napozó csomagot kaptam. Egyelőre csak megmutatom, miket kaptam. Még nem volt időm hosszabban tesztelni őket, de amint mindent alaposan kipróbáltam és használtam, írni fogok róluk egy bővebb véleményt is.
Amit kaptam: vízálló naptej SPF 30, vízálló ráncmegelőző napozókrém arcra SPF 50 és végül egy napozás utáni regeneráló tejet. A naptejek parabén és oxybenzon mentesek, a napozás utáni regeneráló tej pedig parabén mentes.


Napozás utáni tej
Egyelőre csak egy kis felületen próbáltam ki, a hatásáról egyelőre nem tudok nyilatkozni. Annyit azonban már most elmondhatok, hogy könnyen beszívódik, nem zsíros és nem ragacsos. Puhább a bőröm utána. Az illata enyhe, de nem gránátalmás (gránátalma kivonatot tartalmaz). Kíváncsi vagyok, hogy fog teljesíteni, már meg is van a tesztalanyom hozzá, mert én nem szoktam leégni, úgyhogy rajtam hiába próbálgatnánk.

Naptej
A naptej nem túl sűrű, kellemesen kenhető állagú. Illata alig van. Szerencsére nem kell fél óráig kenegetni, amíg a bőr beszívja, ez pozitívum.


Napozókrém arcra
Az arcra való napozókrém a naptejjel ellentétben jóval sűrűbb állagú, de magasabb védelmet is nyújt (SPF 50). Őszintén szólva sosem használtam külön naptejet az arcomra, én mindig felkentem ugyanazt, amit máshova is. Nekem eddig ez tökéletesen megfelelt, amúgy sem szoktam leégni. Azért kíváncsi vagyok, hogyan teljesít majd.


Jobbról balra: napozás utáni regeneráló tej, naptej és napozókrém arcra.

CONVERSATION

6 comments:

Eni said...

Szia!
Nekem anno 2 éve a bőrgyógyász azt mondta, miután nagy nehezen sikerült az arcomat helyre rakni, magyarán nem vagyok már tele ragyával meg piros gyulladásban lévő puklikkal, hogy nem mehetek ki a napra anélkül, hogy az arcomat ne kenjem be 50 faktoros napkrémmel. Ezért lennék kíváncsi az arcra való naptejre, mert eddig én is sima úgymond testre való naptejet használtam.
Kíváncsi vagyok neked mennyire válik be, és az árát esetleg meg tudnád mondani? :)

Csipkelány said...

Eni: Nem tudom, én pl. smink alá sosem teszek naptejet, de ha csak a városban vagyok egy átlag hétköznap, én akkor sem kenem magam naptejjel, mert csak ragadnék, azt utálom. Legfeljebb, ha tényleg sokat vagyok kinn akkor. Amúgy nem tudom sajnos, mennyi lehet a pontos ára, egy webáruházban láttam 2600-ért, de rossmannban lehet, hogy olcsóbb, azt hiszem ott lehet kapni.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
zsofi87 said...

Nekem van egy tippem ki lehet a tesztalany :D

Anett said...

Városban én sem kenem magam naptejjel, csak ha kimondottan napozásra készülök vagy esetleg kirándulni. Lehet nem ártana szimpla hétköznap is használni ilyen termékeket ...de tényleg bármennyire is könnyű a naptej, attól még érezni hogy az naptej és nem sima testápoló.

Csipkelány said...

Vattacukor: Igen, egyetértek!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...