Májusi kedvencek

Hamar eltelt ez a hónap is, úgyhogy ismét elhoztam a havi kedvenceimet. 



 Régi-új kedvencem ez az AVON Ideal shade alapozó (Nude), ami elég furán néz ki az üvegben. Nagyon sötétnek és "szemcsésnek" tűnik, nem tudom miért. Felkenve nagyon szép és szuperül fed. Az ideal shade kollekcióból való, amit sajnos mostanában már nem látok a katalógusban, csak az akciós szórólapon (ami ár szempontjából persze jó, de nem állandó termék, ez viszont rossz). Ez az egyik legjobban fedő alapozójuk szerintem. Nem tudom, hogy az új ideal flawless ennek a megújítása vagy sem. Az egyetlen, amit nem szeretek benne, hogy nincs pumpája, tehát öntögetni kell. Ez nem túl higiénikus és nem is valami praktikus. 


 Következő a Solution beautiful hydration tonik és arckrém. Nagyon kellemes a krém illata, könnyen beszívódik, elég sűrű állagú, de nem zsíros.  A tonik alkoholmentes, nem szárit, de szépen összehúzza a pórusokat. 



Ezt a feszesítő testápolót az elhasználandó termékek között láthattátok, mivel ezer éve nem vettem elő. Nagy hiba. Szuper. Könnyen beszívódik, jó illata van, tényleg érzem, hogy "összetart". A felvitelét én egyszerűen kézzel oldom meg (a kupakjával lehet masszírozni, de ezt nem szeretem, túl sokáig tart). Eleinte nem akar beszívódni, ami arra késztet, hogy az ember kicsit masszírozza magába, de utána hamar eltűnik és nem hagy zsíros érzetet. Ezt szeretem benne. utálom, ha ragadok egy krémtől.


Két legtöbbet használt palettám az utóbbi időben a Sleek Storm és a Catrice Revoltaire (Explosive combination). A Sleek nagy kedvenc, tervezem még két palettájuk beszerzését, mielőtt nagyon felmenne az áruk, mert tényleg megérik a pénzüket. Nagyon jól pigmentáltak és a Storm szerintem nagyon jól kombinálható színeket rejt. Ha utaznék, biztos ezt vinném most magammal: nappali, alkalmi, esti sminkhez és a szemöldökhöz (két matt barna) is szuper. Ezen kívül highlighternek a felső sor 2. szín kiváló. A Catrice még új, de nagyon megszerettem, különösen a csomagolása miatt és a harmonizáló színei miatt. Tavaszra-nyárra tökéletes.


Nemrég akciós volt az Oriflame-nél ez az ecset, amit már régebben kinéztem magamnak (de nem akartam eredeti áron megvenni), így hát most került csak hozzám. Nem a legpuhább a szőre, de nem is szúrós. Még nem volt ilyen nagy fejű pufi satírozó ecsetem, úgyhogy örülök, hogy nem ezrekért tudtam hozzájutni. Nagyon jól használható. nagyobb feje van, mint az Essence smokey eye ecsetnek, sokkal gyorsabban és könnyebben lehet vele dolgozni (persze precíz vonalakhoz az sokkal jobb).



Ez a három rúzs szintén nagy kedvenc volt ebben a hónapba. A Catrice revoltaire-ről (Bloody red) már olvashattatok. Ez az első matt rúzsom, gyönyörű színe van, ha lehetne, egész nap ebben rohangálnék (nem tudom, honnan jön ez a vörös rúzs mániám mostanában). Szerintem a vizsga utáni bulikban is csak ez és egy tusvonal lesz rajtam, kinek kell egy ilyen szín mellett füstös szem :)
A másik két rúzs (AVON peach silk és sunset) pedig szintén akciós szórólapról van. Ők inkább nappali viseletre valók, nagyon szép vizes, krémes árnyalatok (nincsenek benne csillámok). Az illatuk pedig barackos. Na és a csomagolásuk sem utolsó. Nekem nagyon tetszik ez az elegáns, fémes tok.



Balról jobbra: AVON Sunset, AVON Peach silk, Catrice Bloody red


 Ezen az utolsó képen látszik talán leginkább, hogy a Catrice matt, a másik kettő pedig krémes, vizesebb és enyhén fényes.



CONVERSATION

6 comments:

Zenzen said...

Nagyon jó kis kedvenceid vannak :) A enyém itt van: http://bubbiful.blogspot.hu/2012/06/majusi-kedvencek.html

Henna said...

A Sleek Storm paletta örök kedvenc.A Nagyon jól ki lehet használni. Nekem is eddig egyetlen Sleek palettám,de gondolkodom egy másik (vagy több) megvásárlásán.

LittleMucli said...

Catrice rúzs nagyon szép.

Nitulino said...

Jajj, ezek az Avonos rúzsok olyan szépek :O Ezek pontosan mely rúzsok? Mármint ezek a Perfect Wear rúzsokhoz tartoznak, vagy nem?

Csipkelány said...

Nitulino: Igen, elnézést, a típusát nem írtam. Azt hiszem nem a perfect wear, hanem glazewear. (elképzelhető, hogy katalógusban már nem szerepel)

Thündérke said...

Az alapozóban mintha aranycsillámok lennének *.* a rúzsok is nagyon szépek :) és tök jó hátteret választottál a termékeknek! :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...