Miss Rose paletta teszt


Még régebbről maradt el ennek a Miss Rose palettának a tesztje, úgyhogy épp itt az ideje. Az Ázsia centerben vettem, kb. 600-700 Ft-ért. Van benne egy pirosító és négy szemhéjpúder, valamint jár hozzá egy két végű applikátor. 

A csomagolása nagyon egyszerű és nem túl mutatós, de azért megteszi. Átlátszó és fekete műanyag, jól záródik, elég erősnek tűnik (azért nem merném nagyon dobálni). 



Több árnyalatban lehetett kapni, nekem ez a barackos pirosítós tetszett meg. A palettában helyet kap még  egy sötét barna, egy bronzos, egy arany és egy halvány barackos metálos szemhéjpúder is.




Nekem és a pirosító és a halvány szemhéjpúder a kedvencem. Ahogy láthatjátok a swatchokon, a színek nagyon pigmentáltak, ahogy azt a Miss Rosetól várni lehetett. A paletta nagyon jól kihasználható annak ellenére, hogy csak csillogó szemhéjfestékek kaptak benne helyet. Alkalmi és hétköznapi smink elkészítésére is ajánlom, mert nagyon jól lehet variálni a színeket. Utazáshoz szintén praktikus, hiszen egyben egy pirosítót is eltehetünk, ami nem foglal plusz helyet, sőt az applikátor helyére akár egy rövidebb ecsetet is helyezhetünk, amivel jobban el tudjuk dolgozni a szemhéjpúdert.


CONVERSATION

16 comments:

Unknown said...

szépek a színei :)
fashionparade-fanny.blogspot.com

Anonymous said...

Fanni, létezik olyan bejegyzés a magyar blogszférában, ahova nincsenek odadobva a semmitmondó kétszavas kommentjeid, csak hogy reklámozhasd a blogod?

phoenix said...

Milyen szépek a színei, meglepődtem, hogy ennyire pigmentáltak :)

~Csillám Lány~ said...
This comment has been removed by the author.
Eni said...

Nagyon szép benne a pirosító, kíváncsi vagyok, hogy áll Neked, majd megmutatod? :) A szemhéjpúderek közül nekem is a legvilágosabb tetszik. :)

zsofi87 said...

Én se nagyon használtam még ezt a palettát, pedig jó pár hónapja vettük, igaz? :D De hála ennek a bejegyzésnek, a mai sminkem ezzel készült :) Nem is tudom miért hanyagoltam el eddig.

Anett said...

Az arany szín tetszik benne a legjobban! Mostanában a türkiz mellett arany láz is eluralkodott rajtam :)

Heléna said...

Én is szeretem a Miss Rose palettáit :)
És uhh iszonyatosan szépek ezek a szemhéjpúderek az már egyszer biztos:D

Linilla said...

Szép! Remélem hamarosan látunk vele sminket :)

Csipkelány said...

Igen, tényleg nagyon jók a szemfestékeik.
Zsófi: Igen, én is így vagyok vele :)
Vattacukor: Én nemrég jöttem ki az aranylázból félig-meddig :)
Zsuzska: hamarosan jön :)

Thündérke said...

Na' ez a paletta nem kelt gagyi hatást számomra :)! Pedig a Miss Rose szemhéjpúderek sosem vonzottak :D , de ez tetszik! :)

Csipkelány said...

Thündérke: Igen, sajnos az olcsóbb sminktermékeknél (jó esetben) a csomagoláson spórolnak, de valamit valamiért. Az tény, hogy egy nőt nagyon meg tud fogni egy dizájnos vagy helyes csomagolás. De van, amikor az ember nem ezért vesz meg valamit :)

Dii said...

Gyönyörűek ezek a színek, ráadásul a pigmentáltsága is elképesztő. Épp Miss Rose paletta keresőben vagyok :)

Anonymous said...

Can I buyy miss rose eyeshadow online? my friend brpought me some back from Budapest and I want to buy some more, I live in London, can anyone help?

Csipkelány said...

I think you cannot order or maybe from this site (http://www.alibaba.com), but I'm not sure, that everything is original "Miss Rose" here, because the chinese put the "MR" name on everything. So maybe the quality won't be good enough. But if your friend live here you can ask him/her to buy these and send you. Sorry!

Ejwi said...

Most kaptam egyet a szülinapomra, annyi szépek a színei! :)
Nagyon tetszik ez is és az enyém is! :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...