NYC púder és bronzosító

Tegnap voltam polgári jogból államvizsgázni, 4-es lett, aminek nagyon örülök, főleg, hogy iszonyat nagy mennyiségű anyag volt (ez az, amiből a kidolgozott tételsor is összesen kb. 950-1000 oldal) és nálunk rengetegen buknak, mert ez az öt év leghúzósabb vizsgája (4 hét tanulás volt reggeltől estig és ezt komolyan mondom, napközben max. 1-2 óra szünettel). Szerencsére jó tanárhoz kerültem és képzeljétek utána még a polgári jogos tanár (végül is, aki konkrétan vizsgáztat és kérdez, mert a másik egy bírósági kollégiumvezető volt, aki ugye külsős, az elnök pedig az agrárjog tanszékről egy nő) még vizsga után odajött hozzám, hogy ő amúgy nekem 5-t akart adni, de a többiek nem támogatták, ezért lett "csak" 4-es.  Mert mondta, hogy ő beleszólást enged a többi bizottsági tagnak (sok tanár viszont egyedül dönt, giszen mégis ő az, aki a tanszékről van). Szóval azért ez a kis dicséret nagyon jól esett, annak ellenére, hogy örültem a négyesemnek is.

Ezután a következő jó hír, hogy felhívtak a Gerovitaltól, hogy ismét küldenének nekem ajándékcsomagot. Aminek szintén nagyon örülök, mert nagyon megszerettem-12 terméküket és kíváncsi vagyok, hogy a többi milyen.

Ezután beugrottam a Rossmannba, ahol láttam, hogy az összes NYC termék le van árazva, úgyhogy vettem egy bronzosítót és egy porpúdert is.

Különösebben nem volt szükségem egy újabb bronzosítóra, mert a régi Essence-ből még rengeteg van, bár nem vagyok vele annyira megelégedve (nem elég pigmentált). Erről a NYC féléről pedig már több helyen is olvastam jó véleményeket, különösen Samantha Schuerman videóiban látom gyakran, úgyhogy gondoltam kipróbálom, hiszen az ára is nagyon jó. Akciósan azt hiszem 700-800 Ft lehetett.

A csomagolása egyszerű, nyárias, barna. Nagyon praktikus, hogy van benne tükör, mivel én rendszerint nem szoktam külön kis tükröt magammal hordozni, csak a helyet foglalja. Van benne egy védőfólia és egy kis szivacs is, ami közepes minőségű, bár bronzosításhoz nem nagyon lehet szerintem hasznát venni.


 Nem a legszebb, de jól záródik. Kicsit nehéz is még kinyitni.


A termék 9,4 gramm. Az árnyalat neve: Sunny (nálunk csak ezt láttam még, nem tudom máshol létezik-e eltérő árnyalata).


Kicsit félek tőle, hogy a csomagolása el fog törni, mert csak egy vékony műanyag tartja a tetejét az alján és nálam rendszerint még a kis csavaros tetejűek is eltörnek (pedig nem szoktam leejteni, meg dobálni őket). Majd megpróbálok jobban vigyázni rá.


A púderbe nyomtak egy napocskás mintát, a névhez illően. Egyszerű, de jól néz ki.


A másik, amit megvettem, a Smooth Skin loose face powder, Naturally Beige árnyalatban. Ebből már van egy másik, Transclucent árnyalatom, azt nagyon szeretem, ezért gondoltam megveszem a színezett változatát, 600-700 Ft volt. Tekintve, hogy 20 grammot kapunk ezért, ez elég jó árnak tekinthető. Ráadásul sokkal jobban ki lehet használni a terméket, mert a kompaktoknál amikor már nagyon kevés van, nekem szinte mindig összetörik az a gyűrű, ami marad a szélén, ebből pedig az utolsó porszemet is ki lehet ütögetni. Ráadásul a kompakt szintén 9,4 gramm volt azt hiszem, tehát ennek kb. fele. Az egyetlen, ami miatt azt választanám, hogy ezt nem merném bedobni a táskámba, itthonra viszont tökéletes. 



A tetejét védi egy kis műanyag matrica, így nem borul ki a kupakba minden. Bár én ezt nem szoktam megtartani, de meg lehet és akkor vissza lehet biztonságosan zárni.


Fölül a púder, alul a bronzosító látható benti fényben


Természetes fényben
Ti használjátok valamelyiket? Beváltak?

CONVERSATION

5 comments:

dotty said...

de szép színe van ennek a bronzosítónak, nekem is kellene egyet beszereznem, mert ami most van az nem éppen teljesít a legjobban >___>

eva1 said...

Szia!
Őszintén gratulálok a sikeres vizsgához, nagyon szép teljesítmény!
Nagyon jó, hogy írtál erről a bronzosítóról, hasznos volt számomra!

LittleMucli said...

Gratula a vizsgához.
köszi a bronzosítóról az infót,nekem hasznos :)

Thündérke said...

Gratulálok! :)
A bronzosítót majd mutasd meg milyen az arcodon! :) Kösziiii :$

Csipkelány said...

Köszönöm. Most még beszerezhetitek jó áron :) Thündérke: Igyekszem hamar megmutatni, hogy mutat arcon. Én is kíváncsi vagyok már rá.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...