L'oreal True Match - Vanilla Rose

Hála az égnek, úgy tűnik most működik a kepfeltoltes.hu-n keresztül a képek hozzáadásra. Ezentúl ezt próbálom meg használni, aztán idővel elválik, hogy milyen lesz. Remélem gond nélkül működni fog és továbbra is posztolhatok nyugodtan :) 
A rövid kitekintés után akkor most következzen a L'oreal True Match alapozójának tesztje, amit a Glamour-napok alkalmával vettem a dm-ben féláron (kb 2500,- Ft). Nagyon régóta szerettem volna egy ilyen alapozót, ugyanis rengeteg jót olvasni róla. Ezek után kíváncsi voltam, hogy az én problémás bőrömön hogyan teljesít.
A L'Oreal True Match alapozó egyedülálló módon külön árnyalatokat kínál a hideg, meleg és semleges bőrtónusokra(W,warm - meleg, N,neutral - semleges, C,cold - hideg). A termékben található egy speciális gyöngykeverék, ami által a szín jobban illeszkedik bőrünk tónusához, és maszk hatás nélkül képez finom, vékony réteget.
Az árnyalatokat tekintve, meglepően sok sötét kapható. Én az egyik legvilágosabbat a Vanilla Rose-t vettem meg.


A csomagolása tökéletes, egyedüli problémával akkor szembesültem, amikor repülni készültem és igyekeztem minimalizálni a sminkcuccaim méretér és súlyát, ugyanis ez a gyönyörű üveg nem a legkönnyebb. Viszont alapvetően én szeretem, ha "van súlya", érezni, hogy nem egy kis műanyag tégely, hanem minőségi kialakítású. Nálunk - ellentétben az USA-val- pumpás kiszerelésben kapható, ami sokkal praktikusabb, mint a sima öntögetős változat. Az egész üveg szerintem úgy ahogy van szép és kellemes használni.
 Az állaga elég híg, ennek ellenére a fedése közepes,/erős, attól függően, hogy mennyit viszünk fel. Lehet szépen építeni és akkor egy erősebb fedést elérni. Én általában felviszek egy vékonyabb réteget és oda, ahol extra fedés szükséges még egy keveset. Nagyon könnyen el lehet oszlatni, az állaga miatt elég könnyű, nem érzem azt, hogy sok festéket viselnék, a bőröm is tud lélegezni. Illata nincs.
Összességében szerintem egy szuper alapozóról van szó. Az ára kicsit magas, de akció keretében érdemes rá lecsapni.
Ebben a sminkben is ezt használtam


CONVERSATION

6 comments:

IsaBella said...

A kepfeltoltes.hu-ról egy idő után eltűnnek a képek, és csak az oldal logójának a képe lesz látható a bejegyzésekben, a képek helyett.

~Csillám Lány~ said...

Nem bízom a kepfeltoltes.hu-ban sok rosszat hallottam róla,ezért nagy vacillálás után (nekem is megtelt a tárhely) Flickr-ről töltöm a képeket!
Könnyen feltöltődik.Habár megszenvedtem a beillesztéssel,mivel egy technikai analfabéta vagyok,de azt kell mondjam eddig nincs rá panasz.
Szerintem próbáld meg oda feltölteni,majd úgy beilleszteni a blogra mert a kepfeltoltes.hu-nál lassan töltődik be a kép (a blogokon). Ne érts férre nem akarok beleszólni a dolgaidba,csak segíteni szeretnék.

Csipkelány said...

Köszönöm! Egyáltalán nem érzem úgy, hogy beleszólsz, sőt, jó, hogy írtad :) Köszi

~Csillám Lány~ said...

Szivesen,máskor is. :))

Anonymous said...

nem tudom, ha még nem ajánlották, akkor én megteszem
nekem barátnőm ajánlotta a photobucket.comot én anno onnan töltögettem fel a képeket blogra, csak vigyázz, hogy az első képet Picasáról töltsd fel, mert különben nem mutatja az oldalsávban pl. a népszerű bejegyzéseknél
remélem segíthettem, amúgy még mindig figyelemmel kísérlek, remélem még emlékszem rám :)))

Anonymous said...

Én évek óta ezt a tipust használom, nagyon szeretem, tökéletesen fed, egész nap kitart és valóban illeszkedik a bőröm tónusához, ám nehéz volt eltalálni az bőrömhöz passzoló alapozót (éveken át kerestem az igazit).

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...