Első MUA rendelés / First MUA order


Ahogy tudjátok, múlt hónapban adtam le az első rendelésem a muastore.co.uk oldalról, mert 30%-os akció és ingyenes szállítás volt. Elég nehéz volt először kiválasztani, hogy miket vegyek anélkül, hogy túl sokat költenék. Végül két palettát (Heaven and Earth and Undressed), két lip boomot (OMG és Doin' good), két rúzst (Juicy és Nectar), egy ajakbalzsamot (Sweet kiss) és egy szájfényt (Peach shimmer) rendeltem. A többit Zsófi rendelte (nagyjából ugyanazt, mint én, csak ő még megrendelte az On the move árnyalatú gél tust is). Azt hiszem az egész csomagért fizettünk összesen 22 £-t.

As you may know I ordered my first MUA pack from muastore.co.uk last month, because they had a 30% off every product plus free shipping. It was a huge challenge to pick just those few products I really wanted and don't spend a lot of money. So I ordered two palettes (Heaven and Earth and Undressed), two lip booms (OMG and Doin' good), two lipsticks (Juicy and Nectar), one lipbalm (Sweet kiss) and one lip gloss (Peach shimmer). The rest from pic is for my friend, Zsófi (she ordered almost the same, the only thing i haven't ordered is a gel liner in On the move). I think the whole order (include Zsófi's stuff) was about 22 £ on sale.







A honlapon ezt írják róla:
Az egyik vége rúzs, a másik vége szájfény, amivel teltebb, íveltebb ajkakat varázsolhatunk magunknak. Használhatjuk őket külön vagy együtt a csodás eredmény érdekében. Nagyon sokféleképpen használható, igazi tavaszi/nyári alapdarab. Nyolc árnyalatban kapható: OK.com, Vibe, O.M.G, Cheeky!, Doin' Good, Bring It, It's A Situation, LMK (Let Me Know).


Here is what the website write about the product:

With a lipstick on one end and a highlighting gloss on the other, they create the look of fuller, curvaceous lips. Use alone or all together for a striking, gorgeous look! There are so many possibilities with the Lip Boom and it's a total Spring/Summer must-have! It comes in eight shades chosen by Alex herself, OK.com, Vibe, O.M.G, Cheeky!, Doin' Good, Bring It, It's A Situation, LMK (Let Me Know).
 


A csomagolás elég gyenge. A különböző részek cellux szerű ragasztóval voltak összeragasztva, ami nagyon jó, mert védve van a termék, viszont amikor levettem, alig tudtam, róla lesikálni, annyira ragacsos maradt az egész és nagyon csúnyán mutat a fekete műanyagon. A rúzs egyébként 2,5 g, a szájfény pedig 3,5 ml.

The packaging of these is unfortunately pretty crap.  The tubes are sealed with tape which is super sticky and leaves a residue all over the casing, which contrasts pretty badly against the glossy black. The lipstick is 2,5 g and the lipgloss is 3,5 ml.

A két szín, amit én rendeltem: OMG és Doin good.
The two colors i got is OMG and Doin good.

A fenti képen láthatjátok, hogy a szájfény brutálisan csillogó, de egyébként engem nem zavar Szerintem egész szépek és tényleg feldobják a rúzst, de önmagukban is szépek. A rúzs és a szájfény is kellemes, vaníliás, tejes illatú, engem a Kallos Latte hajpakolására emlékeztet.

You can see on the picture that the lipglosses are really glittery, which I like. I think they are nice and looks good on top of the lipsticks just as alone. The lipstick and the gloss also has a nice like a milky vanilla scent, which reminds me the Kallos Latte hair mask.

Az OMG egy korallos, barackos árnyalat, amit inkább tavaszra, nyárra tudok elképzelni, de télen egy erősebb szemsmink mellé is jól mutat. A Doin good egy nem túl erős bordós árnyalat, a szájfénnyel viszont kicsit barnásnak tűnik. Mindkét szájfényben arany csillámok vannak.

OMG is a peachy coral shade which I'd like to wear in spring or summer, but it could look really nice with a stonger eye makeup too. Doin good is like a berry colour, but if you out on the gloss top of the lipstick it changes to a browny shade. Both of the lipglosses has golden glitter in it.


Összességében szerintem egész jó kis termékekről van szó. Az árukat szerintem teljesen megérik (teljes áron 3 £). A Doin good-ot egy kicsit talán jobban kedvelem, mert a rúzs sokkal szebben eloszlatható, míg az OMG-nál nem lesz annyira egyenletes az eredmény. Talán nem ártana leradírozni előtte az ajkaimat.

Overall I think these are quite good product, they worth their prices (full price 3 £). I like Doin good a little bit better, 'cos the lipstick of OMG doesn't blend evenly on my lips. Maybe I should scrub them before I put it on.



CONVERSATION

14 comments:

Christy said...

Az OMG az én kosaramban is landolt, pár másik termék mellett. Nekem ez volt a második rendelésem, de nincs kizárva ha ismét lesz a jövőben ilyen klassz akció, ismét rendelek. :)

Babus said...

Mennyi szépség:) Én is rendeltem, több mint egy hónapja, de nem kaptam még meg:/

Niki | www.nizzka.com said...

Nagyon szépek, annyit filóztam rajta, hogy vegyek belőlük, ne vegyek, mert macerás ez a két oldalas megoldás és nem voltam biztos benne, hogy kihasználnám mindkét oldalát, mert nem vagyok egy nagy szájfényes, a rúzsok színei mégis nagyon szépek, azokat szívesen kenném, aztán végül nem vettem, de megvárom az 50%-os kedvezményt aztán lehet bedobom a kosaramba mindet :D

Gabica said...

Ha legközelebb lesz vmilyen akció írd ki posztban légyszi, mert félek, hogy megint lekések róla! :)

Réka said...

Nagyon jó dolgokat vettél, én addig vaciláltam rajta, hogy mit vegyek, hogy lekéstem róla... az Undressed a kedvenc palettám, szerintem nagyon jó, hogy megvetted, biztos te is szeretni fogod ^^. A Nectar nekem is nagy kedvencem, imádom a színét :) A LipBoomokkal nem is szemeztem, mert nem kedvelem a szájfényeket túlzottan, bár az OMG rúzsa nagyon gyönyörű :)

Yvusss said...

Nagyoon szépek, nekem mindkettő tetszik.Remélem nemsokára megint lesz akció, mert én is kinéztem már pár dolgot amit megrendelnék, elsősorban palettákat. :)

toppencs said...

igazi kincseket vettél :)

Csipkelány said...

Köszi lányok! Nem sokára írok a többiről is :) Az Undressed-et tényleg nagyon megszerettem. Főként azért is szerettem volna megvenni, mert hallottam, hogy a Naked mása és ha eredetiben nem is, így legalább "megvan". :) Azt hiszem egyébként, hogy legközelebb 50 % akció lesz a MUA-nál, amikor elérik az 50,000 like-ot facebookon (ezért érdemes ott követni őket). De majd írok róla :)

Bellala said...

Gyönyörűek a rúzsok :) a Lip Boom-ok annyira nem mozgatták meg a fantáziámat, mostanában matt-szaténfény párti vagyok ajkak terén.
Az Undressed hozzám is nemrég érkezett meg, szerelem első ecsetvonásra :)

Amina said...

Szia! Nagyon jó dolgokat rendeltél :) Én is beszereztem tőlük pár újdonságot,de sajnos nekem a 2 csomagból csak 1 érkezett meg a másik 3 hete valahol kavarog. Neked mikor jött meg a csomag?Hány hetet vártál rá,írtak nekem és azt mondták hogy december 3.-án adták fel.Azóta semmi hír:( Szomorú vagyok mert az Undressed paletta is benne volt:S

Anett said...

Én is gondolkodtam rajtuk de engem pont a túl csillámos szájfények tartottak vissza. De már bánom :) Viszont rendeltem egy sima rúzst és azzal nem vagyok valami elégedett... olyan fura az állaga, sehogy sem tudom szépen felvinni :(

Unknown said...

Én is régóta gondolkozom egy MUA rendelésen...majd az 50%-os akciónál..:)

Viszont a ragasztó maradványokat el tudod távolítani könnyen egy kis benzinnel (gyógyszertárban kapható):)

Nóra said...

én nagyon megszerettem a saját kis Lip Boomjaimat :) Boldog új évet ! :)

Anonymous said...

It's an remarkable piece of writing in favor of all the online users; they will get advantage from it I am sure.
Feel free to surf my blog : cause of ringworms

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...