CONVERSATION

9 comments:

doo-doo said...

Tök jó lett a videó! :) Tényleg sokkal karakteresebb lett az arcod a szemöldök kiemelése után!
Én max. sötétbarna port használok néha, de többnyire nem érzem szükségét.

Gabica said...

Köszönöm a videót, hasznos volt számomra! Nagyon szépen megcsinálod mindig a szemöldököd, szép a formája is! Szeretem a videóidat :)

Csipkelány said...

Köszi :) Persze nem mindenkinek van rá szüksége. Régebben én sem emeltem ki őket, az utóbbi időben szoktam rá. Hétköznap azért én is lazábban veszem, esetleg kicsit erősítek rá. :)

Réka said...

Nagyon hasznos videó volt számomra, kösziiii ^^

Unknown said...

Köszönöm, ez az eddigi leghasznosabb videód számomra. Mostanában kezdtem csak foglalkozni a szemöldökrajzolással, eddig azt hittem mivel abszolút nem szeretem a vékony szemöldököt, hogy elég ha kellő vastagságúra szedem és jó formára...
A hajlakkos megoldás nagyon ötletes!:))

Megjegyzés: Nagyon örülök, hogy mostanában több a videó és egyáltalán, sűrűbbek a bejegyzések:))

Csipkelány said...

Örülök, hogy hasznos volt. Higgyétek el lányok, ha ennyi időm lenne, mint most az ünnepeket alatt, sokkal sűrűbben töltenék fel videókat és posztokat. De sajnos a hétköznapokban nem jut ennyi :(

Anonymous said...

Nagyon jó lett :)
Én nem szoktam kifesteni a szemöldököm, mert vörös a hajam és ilyen színbe még nem igazán láttam szemöldökceruzát, de így, hogy mekkora mértékben dob az ember arcán egy ilyen egyszerű festés, tuti én is alkalmazni fogom!

Unknown said...

Jó lett ez a vidi, nagyon hasznos! :)

Mellékkérdésként megkérdezhetem, hogy milyen fényképezőgéped van? Mert gondolom azzal szoktad csinálni a vidiket is. Nagyon jó minőségű képeket és felvételeket készít, csak azért érdeklődök :) Előre is köszi!

Csipkelány said...

Dora: Köszi. Canon PowerShot 150-es fényképezőm van és igen, ezzel videózok :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...