I'm addicted - Glitter minden mennyiségben

 Nem tudom mi van velem, de amióta megvannak a glitteres lakkjaim folyamatosan ilyen manikűröket készítek és egyszerűen nem tudok leállni velük, annyira imádom. Olyan, mintha ékszer lenne a körmömön és szinte minden színnel fantasztikusan mutat. Az egyik kedvencem az Avon Color Trend Silver Pleated ezüst glitteres lakkja. Az Avon nailwear pro lakkokról pedig azt hiszem már rengeteg blogon olvashattátok, hogy mennyire szuperek mind fedésben, mind tartósságban. Én egyszerűen imádom őket. Sajnos a színválaszték nem mindig az én ízlésemet türközi, de ki lehet fogni nagyon szépeket. Ilyen ez az erős korall (férfiaknak: "Ez piros, nem?") árnyalat is


 Avon - Coral reef és Avon Color Trend - Silver Pleated

Az egyetlen problémám a glitteres lakkokkal, hogy sokat kell suvickolni, mire lejönnek, de már megszoktam és szerintem bőven megéri azt a plusz kis fáradtságot! 

Ti hogy vagytok ezzel?

CONVERSATION

11 comments:

Anonymous said...

gyönyörű manikűr tetszik!

Rúzsnyom Niki said...

Én is nagyon szeretem ezt a fajta megoldást :) Ezt a csillámos lakkot még lehet kapni egyébként? :)

Abigél said...

Nagyon csinos lett! :) Sok helyen láttam már. Kezdek kedvet kapni hozzá. :)

Csipkelány said...

Köszi :) Szerintem maximum akciós katalógusban lehet hozzájutni sajnos :(

Anonymous said...

Én is elővettem az ezüst glitter lakkomat és feketére szoktam felvinni ,imádom !
Orsi

Réku said...

Nagyon szép! Ilyen lakkal minden manikűrt fel lehet dobni :)

Szandi - steaming-mugs.com said...

ez nagyon szép *.*

Rami said...

hűűűű, ez nagyon szép:)

Unknown said...

Nagyon szép, nekem az arany változat van meg, rengeteget használom. (és csapkodom a fejemet a falba, h a másik kettőt nem rendeltem meg... kiderült, h sehol nem lehet ilyen ezüst glitteres lakkot kapni, amiben nagyobb és kisebb csillámok is vannak :/)

Csipkelány said...

Köszi :) Amúgy tényleg nem nagyon lehet ilyesmit kapni, legalábbis még én sem láttam. Ebben ráadásul annyira jó sűrű a glitter, hogy öröm felkenni :)

Njoythestyle said...

No igen, a szépségnek ára van :D Én sem bánom, a folyékony homok lakkok ugyan több törődést igényelnek ezen a téren, de igazán megbocsájtható nekik, hisz' olyan jól tudnak festeni a körmökön, tele a kis apró glittereikkel :)
Pusza: Reni

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...