Itt van az ősz, itt van újra (inspiráció)

Nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel, de én már vártam az őszt. Jó volt a nyár, de kell már egy kis változás. Szeretem, hogy ilyenkor mindig valami új jön. Új színek, más programok, új élmények. Így a nyár utolsó hétvégéjén egy őszi inspiráció képgyűjteményt állítottam össze, mert engem már elkapott az ősz szele.



 






















CONVERSATION

9 comments:

Dalma ( : said...

jó képeket válogadtál össze! :D
én szivesen megnézném a kivánság listádat őszre :D

Anna said...

Gyönyörű képek! :)

Megaera said...

Csodás képeket válogattál össze, nagyon őszies hangulatot árasztanak. Már én is nagyon vártam a változást, az új programokat és lehetőségeket, mert ez a nyár borzasztó hosszúra nyúlt és bőven elég volt belőle egy darabig.

Anonymous said...

Megaera .... "hosszúra nyúlt a nyár" ??????????? Még áprilisban is hó esett, rendes tavasz sem volt, alig vártuk, hogy felmelegedjen az idő, most pedig várjuk a "meleg őszt", a vénasszonyok nyárát!:) A képek szupik, puszi! :) Barbesz

Unknown said...

Nagyon jó képeket válogattál össze:) Még jobban meghozták a hangulatomat őszre.Alapból szeretem az őszt hiszen ekkor van a szülinapom és Halloween. Azt már nagyon várom:)

Réka said...

Gyönyörű képek ^^ De még lehetne nyár :)

Njoythestyle said...

Csokoládétorta, rózsás szoknya...végem van... :) Isteniek a képek! :)
Pusza: Reni

Unknown said...

Én fájlalom, h vége a nyárnak, mert kezdődik a szürke, lucskos, hűvös idő, és már megint nem tudom, h mit vegyek fel :/ Csokitorta jöhet, bár azt minden évszakban kontroll nélkül tudom pusztítani :D

hkorinna said...

Imádom az őszt és nem igazán bánom, hogy vége lett a nyárnak, igaz, nekünk eléggé a felújításról szólt és még csak most ősszel indulunk 'nyaralni'. :D Csodás képeket gyűjtöttél össze! :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...