NOTD - Feeling cozy and Christmassy


Aki követ Instagramon, tudja, hogy az utóbbi 2-3 hétben körömerősítő projektben voltam, ugyanis a sok lakkozástól nagyon lemezesekké váltak a körmeim és eléggé ki is száradtak. Már a lakk is 1-2 nap után lepattogott. Gondoltam, annyit nem ér egy lakk sem, hogy tönkretegyem a körmeimet, úgyhogy vettem egy körömerősítőt (Essence Ultra strong nail hardener) és egy kis szünetet tartottam. Egyébként nem volt olyan nehéz megállni a lakkozást, mint ahogy eleinte gondoltam, sőt, sokkal több időm jutott másra :) Végül nagyon szép, egészséges színűek lettek a körmeim, a lemezesedés is eltűnt. El is határoztam, hogy ezentúl jobban odafigyelek és nem lakkozok megállás nélkül, illetve rendszeresen fogok használni ápoló termékeket a körömre és a körömágybőrre is, hogy megelőzzem a korábbi problémát. Hiába mondják, hogy elvileg nem árt a lakk illetve a lemosó, azért látom a különbséget a mostani és a korábbi állapot között. De a lényeg, hogy most végre hosszú idő után engedélyeztem magamnak egy lakkozást, amihez a NYC Manhattan lakkját (248) és a Claire's arany csillámos lakkját (sajnos nincs neve, se száma) használtam.Mindkettő két rétegben tökéletesen fed. Imádom őket együtt, annyira meghitt, karácsonyi hangulatom lesz tőle. (Bár ebben a borongós őszi időben ez nem túl meglepő). Közben a Yankee Candle-től vásárolt Home sweet home tart-ot égetem és sminkvideót szerkesztek. A Home sweet home-nak egyébként isteni illata van, teljesen átjárja a szobát és jóval több ideig ég, mint amennyit ígérnek. Aztán este felé szerintem mi is kimegyünk a családdal a temetőbe mécsest gyújtani, virágot vinni azoknak, akik már nem lehetnek velünk.













Ti milyenre festitek mostanában a körmötöket?

CONVERSATION

8 comments:

Yvusss said...

Tényleg előcsalogatja a karácsonyi hangulatot ez a manikűr, ami egyébként csodás! :)

Unknown said...

Nagyon csodás színe van ennek a NYC lakknak! Én ma festettem ki a 107-es Essence lakkal....ő örök szerelem! Most írom épp a bejegyzést róla! :)

Anonymous said...

Nagyon szép manikűr lett az arany lakk miatt, olyan karácsonyi hangulata lett, de am. most lehet egy kicsit hülyén fog hangzani de várom ebben az évben a karácsonyt. *-*

djkaty said...

Tényleg nagyon karácsonyos, tetszik :-)

Szandra - For Her blog said...

Hű de jó kombó, kedvet kaptam Tőled én is valami hasonlóhoz :)!

S.R. said...

Csak ámulok ezektől a szép képektől, egy magazinban megállnák a helyüket, annyira klasszak.

Manna (mannakörmök) said...

szép ez a kombó. :)

Anna said...

Gyönyörű! :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...