TESZT | Avon sminkfixáló spray


 Amikor megláttam a katalógusban az Avon új termékét először hezitáltam, hogy megrendeljem-e hiszem itt az én kis vizes-glicerines DIY arcpermetem, amit használni szoktam, úgy gondoltam nincs rád szükséges. Aztán anyukám beszélt rá, hogy miért ne próbáljam ki.

When I saw this spray in the Avon catalogue at first I hesitated whether I should buy it or not, because I already have my little DIY setting spray, which I use regularly, so I thought I didn't need it. The my mom suggest that I should give it a chance.
Az Avon szerint:
 
 "A mikrofinomságú permet gyorsan megszárad és láthatatlanul fixálja a sminked. Nem szárítja és nem irritálja a bőrt, hiszen A-, C- E-vitamint tartalmaz. Nem hagy ragadós érzetet a bőrön. Használata: Tarsd a flakon 20-25 cm-re az arcotól! Csukd be a szemed és finomat permetezd a sprayt-t a kisminkelt arcodra 2-4 alkalommal."

Avon says about it:
 
" The microsized spray gets dry very quickly and fixes the makeup invisibly. It doesn't dry out Your skin, nor irritates it, contains A-, C- and E-vitamin. It doesn't leave a sticky finish. Usage: Hold the bottle 20-25 cm away from Your face. Close Your eyes and spray 2-4 times to Your face."

 A csomagolásról nem érdemes sok szót ejteni, egyszerű fekete, letisztult műanyag flakon, a tetején egy forgatható szórófejjel. Mennyisége 125 ml.

The packaging is quite simple, just a plain black plastic bottle  with a turnable nozzle on top. Contains 125 ml liquid.


Egyébként általában a sminkfixálók sokkal többféleképpen használhatók, mint ahogy elsőre gondolnánk. Amellett, hogy a smink egészét fixálják, alapként is bevethető, enyhén hidratálja és előkészíti a bőrt a sminkelésre, de alkalmazhatjuk pigmentek felviteléhez is, ha egy kis mennyiséget fújunk az ecsetre belőle. Ha a kész sminkemet lefújom vele akkor is nagyon jól tart, de igazán akkor működik jól, ha a sminkelés előtt is befúzom vele az arcom, mert így még jobban megtapad rajta a festék.

So the settings sprays can be used many ways, more than You'd first think.  First, You can set Your finished makeup, but You can use it as a base too, because it hydrates Your skin and preps Your skin for the makeup. You can also use it for apply pigments and wet eyeshadows, just spray a little to an eyeshadow brush. It sets the makeup so well but it works better if I use as a base and a final setting touch at the same time.

Összességében egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. Különösen a nyári melegben leszek kíváncsi, hogy teljesít, de ha elfogy, biztosan újra fogom venni. Bár még kb. 2-3 hét alatt alig nyolcadát tudtam elhasználni rendszeres használat mellett.

Overall I didn't regret buying it. I'm looking forward to use it on a hot summer day, but if I use it up, I'm sure I'll repurchase it. Altough during 2-3 weeks I only used up 1/8 of it with regular use.

CONVERSATION

3 comments:

Fleur said...

Én még mindig vacillálok rajta, de most egy fokkal szimpatikusabb a dolog :)

Zitu said...

Én is megrendeltem már kétszer, de soha nem jön meg.:/ Pedig annyira kiváncsi vagyok rá!

djkaty said...

Nálam még nem állt munkába, így különösen örülök a tesztednek :-)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...